-vymenil som original truby 2105 za silnejsie ale nechce to poriadne trubit - pytal som sa jedneho mechanika co s tym - vraj tam mam dat hrube kable rovno od baterky a relatko... - vie mi niekto poradit ake relatko a ako ho zapojit?
vsimol som si ze v poistkovej skrinke chyba jedno to kockate relatko a na dekli je prenho symbol truby - vie niekto nieco o tom?
Trúba
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trúba
ano, 2105 to ma v poistkovke zapojene napriamo, cez tu prepojku, kdezto novsie 21053 a 2107 to uz maju cez relatko, ale potom sa musia inak zapojit aj klaksony... niekde mam nakres, ale zaboha tu knizku neviem najst v trnave dame rec. ja to mam prerobene na relatko, potom to neopaluje kontakty vo volante.M150 píše:-vymenil som original truby 2105 za silnejsie ale nechce to poriadne trubit - pytal som sa jedneho mechanika co s tym - vraj tam mam dat hrube kable rovno od baterky a relatko... - vie mi niekto poradit ake relatko a ako ho zapojit?
vsimol som si ze v poistkovej skrinke chyba jedno to kockate relatko a na dekli je prenho symbol truby - vie niekto nieco o tom?
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
ja mam v 06ke momentalne truby 3 a ked som tam chcel dorobit relatko zistil som, ze tam jedno uz je. To potom rusaci zase raz poriesili ked no novsieho modelu rele nedali
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4