proč mě furt neco sere.. butto si ze mě dělá moje palivoví čerpadlo srandu, nebo nevim..
je nějaká možnost jak ověřit funkčnost ac pumpy??.
olej vs. benzín
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
to co myslis tym, ze overit funkcnost?? vsak ak to funguje, teda auto ide a nezdochyna tak neries, nie?
inak ac pumpa je to v karburatore co nastrekuje benzin pri stlaceni pedala, tak aby nedoslo k omylu
inak ac pumpa je to v karburatore co nastrekuje benzin pri stlaceni pedala, tak aby nedoslo k omylu

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
AC pumpa myslí jako palivové čerpadlo.
Pozn. moderatora: Ja som to samozrejme pochopil, len upozornujem, na mylne vyjadrovanie
. Majo
Pozn. moderatora: Ja som to samozrejme pochopil, len upozornujem, na mylne vyjadrovanie

Naposledy upravil(a) Ivo dne ned črc 23, 2006 21:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj.. máš pravdu..Majo píše:to co myslis tym, ze overit funkcnost?? vsak ak to funguje, teda auto ide a nezdochyna tak neries, nie?

no jde o to že jsem měl komplet rozebranej motorovej prostor.. snad zejtra to budu startiovat.. mam obavi... že to nepůůjde..

jo jinak celkově k tématu.. dnes sem hodil pokec s původním majitelem no a dozvěděl sem se že v budoucnu byla membrána v palivovém čerpadle v prd*li.. takže proto olej smrděl benzíne..

jediná věc so mě se*e u tomo palivového čerpadla je to když ten komplet (podložka, membrána, kroužek, membrána a podložka máš na té hřídeli) nasouváš jakoby to toho táhla, tak mě vadí to otočení o 90°..

-
Dívej:nejdřiv si srovnej ty tři membrány nad sebe právě tak,aby těch šest děr pro šrouby kterejma sešroubuješ ty dvě části toho čerpadla byly hezky vystředěný nad sebou.Little Red Riding Hood píše:jediná věc so mě se*e u tomo palivového čerpadla je to když ten komplet (podložka, membrána, kroužek, membrána a podložka máš na té hřídeli) nasouváš jakoby to toho táhla, tak mě vadí to otočení o 90°.. jak to tam nakroutit, aby jsi měl jistotu že je to otočený ferově a že se t nepovolí ta matka..

No a pak tam hodíš vršek a fest dotáhneš.Po několika stech km přetáhneš znova těch 6 šroubů a hotovo(doporučuju dělat tak 2x,jinak ti z toho poteče benzín).
(Psal jsem to polopatě snad srozumitelně a je mi jasný že polovinu věcí z toho víš,ale přesto...

-
- Kontaktovat uživatele:
ano to teda není..Nulašestka píše:není zrovna jednoduchá věc

sice už to mám nejakej den složené, ale zasloužíš si za vyčerpávajíci odpověd bludištáka..

jinak všem velice děkuji za rady... dnes sem to ještě krapet poštoural a už to pumpuje (alespon plováková komora se pekně plnila.. ).. zítra se ukáže..
-
- Kontaktovat uživatele: