No jo jenze oba petikvalty sou na autech, ctyrq je na stole...Jestli by Ti pomohla fotka z pod auta tak klidne odfotim...Ale pouze novejsi typ, starsi az tak za dva tejdny.Jestli mas moznost od nekoho pujcit knizku Jak na to, tak sem tam kdysi zahlidl popis 5q(starsiho).Sou tam i fotky, de to z toho dobre poznatDeli píše:Nema nekdo doma 4 i 5 kvalt, aby to prozkoumal?
5q
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Bůh ví co to vůbec bylo za převodovku. Další věc je to že už po pár zkušenostech z pražskejma vrakovištěma tam nic nekoupím. A že jsou všude zloději. Zatím mě nikde nepřesvědčili o tom že to není pravda.petr píše:chtěl za ní čtyrku, ale dyž sem vytáh ty nákresy, tak najednou že už jí prodal. pražský vrakáče, no..
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
Tak to jsem necekal, nicmene jsem mile prekvapen. Zato dodavatele se mi nelibi....Majo píše:vcera som toto preberal s kamaratom, co ma predajnu Lada dielov, tak sadu na prerabku 4q na 5q Rusi naozaj vyrabali, vysla v Rusku asi na 1500Sk, on ju tu predaval za dvojku, ale uz je to par rokov a uz si na diely nechodi sam a dodavatelia to neponukaju
A v rusku se to prodava? Nema nekdo cestu do CCCP?
Deli
Kdyby to ještě někoho zajímalo, tak takhle: vpravo 4q, vlevo 5q.
Co dodat. Možná jsou i jiné typy, ale můj foťák viděl jenom tyhle
Co dodat. Možná jsou i jiné typy, ale můj foťák viděl jenom tyhle
Naposledy upravil(a) Nemo dne sob črc 29, 2006 13:12, celkem upraveno 2 x.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Nechce sa mi zakladat novy prispevok, ti co ste sa hrali s 5q prevodofkami ako sa Vam ich podarilo utesnit? Teraz konkretne sa mi jedna o vanu. Nove tesnenie, trochu kvalitneho silikonu a tecie uz len po nahodeni. Mate finty? Asi to znova zhodim a dam tam brutalne viac silikonu, i ked nie som zastanca zrovna takeho riesenia.
VAZ 2107 ... kdyz milujes, neni co resit