Koberce

Moderátor: Moderátoři

Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

No tady už se nedá sehnat nic,když jsem se na to ptal na krámě tak na mě koukali jako na idiota, :cry: tak se nedivili ani když jsem chtěl gumový průchodky držáků nárazníků(který měli :lol: ) a jiný hovadiny.Taky už jsem koukal na normální koberce z krámu,už i s čalouníkem jsem se jaksi o tom bavil,ale závěr je ten,že to prostě nejde vytvarovat jako ten originál. :cry: Muselo by se to naměřit na autě podle podlahy a pak různě řezat a sešívat podle podběhů a prolisů pod pedálama a akorát by to v těch švech praskalo a bylo by to naprd,navíc by tam nebyla ta černá plastická kůže co je vpravo od pedálu plynu a i to co je pod pedálama...a nejlepší je,že takovej koberec jako je ten originál se nedá sehnat,protože tohle se teď jaksi nevyrábí. :toimonster:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

ja som koberce objednaval u Vasenkova, tak uvidim, ci mi ich dovezie. Potom dam vediet,...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
SalWador

Příspěvek od SalWador »

Majo píše:ja som koberce objednaval u Vasenkova, tak uvidim, ci mi ich dovezie. Potom dam vediet,...
Urcite dej vedet, to by mohlo byt idealni reseni. Vyroba kobercu samodomo se mi tez nezamlouva.
SalWador
Petra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petra »

Salwador: jo to ti verím. Už jsem vymyslela kde, s fialovou víšívkou a s nápisem lada. A dokonce to tátovi nabízej nevím zakolik ale bude to dobrý.
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

Majo:A aka bola cena?????
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

cenu neviem, zatial som len objednaval este to nemam ani neviem ci to vobec zozenie, preto vravim, ze potom dam vediet.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Nulašestka píše:No tady už se nedá sehnat nic,když jsem se na to ptal na krámě tak na mě koukali jako na idiota, :cry: tak se nedivili ani když jsem chtěl gumový průchodky držáků nárazníků(který měli :lol: ) a jiný hovadiny.Taky už jsem koukal na normální koberce z krámu,už i s čalouníkem jsem se jaksi o tom bavil,ale závěr je ten,že to prostě nejde vytvarovat jako ten originál. :cry: Muselo by se to naměřit na autě podle podlahy a pak různě řezat a sešívat podle podběhů a prolisů pod pedálama a akorát by to v těch švech praskalo a bylo by to naprd,navíc by tam nebyla ta černá plastická kůže co je vpravo od pedálu plynu a i to co je pod pedálama...a nejlepší je,že takovej koberec jako je ten originál se nedá sehnat,protože tohle se teď jaksi nevyrábí. :toimonster:
Ja jsem si vsiml, ze vetsina zigulu ma koberec s malym chlupem a ma prave vedle plynoveho pedalu na prave strane nejakou asi gumovou vec na tunelu, asi aby se do koberce nevysoupala dira :-). Pak je mi zahadou, proc obe moje 2104 meli koberec s pomerne vysokym chlupem a bez te gumove veci napravou od pedalu. Je v tom osazaovani koberci nejaka pravidelnost? Ja puvodne myslel, ze ten nizky koberec mely treba 2105S a ze naopak 2106 mely ten luxusni s vysokym chlupem :-)
VAZ 2104 1.3 1989
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

JmJ píše:Je v tom osazaovani koberci nejaka pravidelnost?
Pravidelnost bych v tom nehledal, jako ostatne u Lady v nicem. :lol: Ja treba na 061 tu gumovou vec vedle pedalu plynu nemam. Je to jenom na podlaze u ridice. Na 06 jsem to mel i vedle pedalu. Pripisuju to dalsimu "osekani" verze 061 proti 06. Ale kdo vi...
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

a z kolkych kusov sa skladaju koberce???Co som videl v katalogoch na nete tak z dvoch ale je to pravda?este viem ze predny kus prekryje trocha zo zadneho
patriť,
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

mayo456 píše:a z kolkych kusov sa skladaju koberce???Co som videl v katalogoch na nete tak z dvoch ale je to pravda?este viem ze predny kus prekryje trocha zo zadneho
Je to presne tak, jak pises. Koberec je ze dvou kusu, pricemz predni cast trochu prekryva tu zadni. Pak tam vlastne jeste jsou dva maly kousky (cca 20x10 cm) po stranach u zadni sedacky (castecne pod ni). Alespon u 06 to tak je. :wink: Ale to asi v katalogu nebude.
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

a este ten predny bude pri pedaloch trocha prerezany aby sa to dalo dat kolo pedalov a pod.
patriť,
Cory

Příspěvek od Cory »

len tak pre info,pozriem sa na Ukrajine,tam maju takych veci po blud :wink:
Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

Existuju aj modré koberce?
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Matej píše:Existuju aj modré koberce?
Jj, existujou. V moji puvodni 06 jsme mel modrej interier. 8)
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Kdyby tak měl někdo na prodej přední hnědý do 06 v hezkém stavu. :cry: :prayer:
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“