Sportovni tlumice a pruziny
Moderátor: Moderátoři
S podložkama ještě nevím, až to vyzkouším, tak uvidím, ale buď budu muset použít podložky na změnu rozteče na 4x100 nebo šrouby s excentrickou hlavou. Každopádně rozhodně nebudu nic převařovat na nápravách, nechám si vyrobit pružiny a tlumiče zakázkově. Na podvozku rozhodně šetřit nebudu, nerad bych tu svojí princeznu pak někde rozmlátil kvůli ušetřeným pár tisícovkám. A taky chci, aby to pořádně sedělo...
-
- Kontaktovat uživatele:
hmm.. sem zvědav jak se to tam vleze.. ale v zadu budeš asi určitě potřebovat podložky = vytáhnout lemy a ve předu si myslím že taky..Yellow01 píše:ET 20, mají asi 10 cm límec
já mam 7x15" na tom 195/50, ET 30 a v zadu je guma asi necelej cm od pružiny a ve předu když dám plnej rejd a zvednu auto za nápravnici (to znamená že se svěšej nápravy), tak disk dře o nápravu..
jo a ještě máš ty gumy obutý na těch discích??. ta guma musí mít brutální profil áčka.. protože ty 195 jsou ta 7" disky tak, tak.. na té tvojí 8" to bude dost nářez.. doufám že umíš dobře parkovat..
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To asi kazdej, ale ja zkousim nejdriv levnejsi variantu a kdyz nebudu spokojen tak pujdu dal holt... Vyvoj se nesmi zastavitYellow01 píše:A taky chci, aby to pořádně sedělo...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
ještě je obutý nemám, áčka to budou, s tím počítám, ale pasujou... S podložkama uvidím, ale nejradši bych se obešel bez nich, už takhle váží samotnej disk bez gumy odhadem 12kg. Schválně je zvážím, docela mě to zajímá.Little Red Riding Hood píše:Yellow01 píše: jo a ještě máš ty gumy obutý na těch discích??. ta guma musí mít brutální profil áčka.. protože ty 195 jsou ta 7" disky tak, tak.. na té tvojí 8" to bude dost nářez.. doufám že umíš dobře parkovat..
Já jdu rovnou na kvalitu, nebudu riskovat 6-ti místnou investici, všechnu tu práci a hlavně moje milovaný auto kvůli ušetření 6 litrů za tlumiče. Podvozek je nejdůležitější část auta, tomu dávám náležitou péči. Dávám úplně všechno nový - ramena, čepy, ložiska, silentbloky, pružiny, tlumiče, řízení, komplet brzdy...Ondra 07 píše:To asi kazdej, ale ja zkousim nejdriv levnejsi variantu a kdyz nebudu spokojen tak pujdu dal holt... Vyvoj se nesmi zastavitYellow01 píše:A taky chci, aby to pořádně sedělo...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Jo to ja taky... Jinak to nejde. Treba by to vydrzelo (ty puvodni) ale spolihej na to v prudke zatacce pod plynem ze... Raci si to veschno udelam sam od zacatku.Ale je to prace a prace... Nekonecna drina, vysledek bude snad stat za to.Yellow01 píše:Dávám úplně všechno nový - ramena, čepy, ložiska, silentbloky, pružiny, tlumiče, řízení, komplet brzdy...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ty "Konace" vypadaji hezky, ale podstatnejsi je jaky jsou... Cena 12 000,-??? Tak je nekdo vyzkousejte a napiste dojmy.
-
- Kontaktovat uživatele: