Kovove zvuky v prednim kole

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Michus81

Kovove zvuky v prednim kole

Příspěvek od Michus81 »

Dobry den, pri rychlosti okolo 40 km se z praveho predniho kolo ozyvaji kovove zvuky, jak kdyz preskakuji zuby o sebe. A z redukcni prevodovky slysim kovove cvakani. Vse je vyrazeno, jak redukce tak diferencial. Jezdim s tim hodne po lese a v terenu. Auto ma najeto 25 tis. Nevite nekdo prosim co by to mohlo byt. Dekuji
Jarda_NIVA1.7
Kontaktovat uživatele:

Re: Kovove zvuky v prednim kole

Příspěvek od Jarda_NIVA1.7 »

2 Michus81:
tak tydle zvuky z kola jsem mel, kdyz mi ve vnejsim kloubku poloosy (v kole) praskla klec, stalo se mi to v Madarsku a pak uz jsem jezdil jen po cestach... domu to dojelo na 4 kola. V pridavce tezko rict, jestli se tam mohlo neco uvolnit, zacal bych kontrolou oleje, na vypustnym sroubu je magnet - tak jestli na nem nebudou vetsi kusy neceho, jestli olej nemas stary, tak vypustit do neceho cisteho, aby jsi ho tam, kdyz to bude OK mohl vratit. Pak me napada, ze by to mohl byt i kloubek mezi prevodovkami, ten se mi pridrel v Africe, ale to nechroupalo, ale nevim jak to popsat, jelo to divne, prvne jsem podehrival kardany (posuvniky) auto tak jako uplne skakalo.
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“