Při příležitosti nejbližších kulatých narozenin, ho najdeš na parkovišti před domem, ovázaného mašlí. Klíčky s doklady budeš mít ve schránce.
Na tvůj názor nebudu brát ohled

A dobře víš, že jsem toho schopen

Moderátor: Moderátoři
Kromě jedničky, čtverky a sedmičky jsou vlastně všechna výročí kulatá. A snad nejkulatější je 8Michal Pokorný píše:... kulatých narozenin ...
Tady to musím trochu uvést na pravou míru. S Nivou aspoň občas jedu. Letos kloudně naposled v srpnu se Scotym, jestli by jí nekoupil. A na srazu byla v Bechyni 2023. Ale Bilý LADA stojí bez hnutí už hodně dlouho (nečtěte to dál, od roku 2013Vašátor píše: úte říj 08, 2024 09:51 Ja myslím, ze bychom se všichni měli o něco vsadit, že přijedeme na sraz těma autama co nejezdí. Teepee Nivou, Luděk 21011, Michal Rozmarem,...já mám s Pepíkem splněno letos.
Me uz s tim strojem nespojovat. Uz uzira mysl MichaloviTeepee píše: úte říj 08, 2024 13:18 Pípákovi samozřejmě gratuluju, že s tím wehiklem může ven, mezi lidi...![]()
Takto odvrhnout své dítko. To je ohavné.Křečík Barbuška píše: sob říj 12, 2024 20:43Me uz s tim strojem nespojovat. Uz uzira mysl MichaloviTeepee píše: úte říj 08, 2024 13:18 Pípákovi samozřejmě gratuluju, že s tím wehiklem může ven, mezi lidi...![]()
.
Jejda, čtu Pípákův VAZ 2104 - Rozmar, a nevzpomněl si událostí událostí jara 2018.Křečík Barbuška píše: sob říj 12, 2024 20:43Me uz s tim strojem nespojovat. Uz uzira mysl Michalovi.