Karburator, nepovedený start

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
scot
Příspěvky: 399
Registrován: pon srp 08, 2016 06:21
Bydliště: Ostrava

Re: Karburator, nepovedený start

Příspěvek od scot »

Fotku můžeš vložit přímo zde, když klikneš na "Upravit v editoru a náhled" a pak přidáš jako přílohu.
Přílohy
priloha.JPG
Domko
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 06, 2024 16:25

Re: Karburator, nepovedený start

Příspěvek od Domko »

Ok, ďakujem. Toto je ten púder - zem to asi nie je - ten obrázok má falošnú farbu do hneda a volným okom je to sivej farby a stôl je bledo modrý.
Vyčistil som to potom ešte v liehu a AC pumpa po zložení minifiltra už pracuje normálne bez odporu ako predtým. Len Boh vie či sa tá upchávka bude ešte opakovať - ten puder asi prešiel papierovým filtrom, ale toto drótené sitko ho zadržalo....alebo tam bol od začiatku... Pojdem to skúsiť naštartovať.
Přílohy
IMG_4176.jpeg
Naposledy upravil(a) Domko dne úte črc 09, 2024 16:08, celkem upraveno 1 x.
Domko
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 06, 2024 16:25

Re: Karburator, nepovedený start

Příspěvek od Domko »

Ok, štartuje to na pol sytiča ale zdochne ked zasuniem sytič aj hlavne aj po plnom nahriati motora keď už ide ventillátor - motor takmer zdochne a aj zdochol za cca 2 minuty, velmi pomale bublanie...to predtým nerobilo.

Teraz je otázka či pridať trochu na voľnobežnej skrutke karburatora alebo ho odpojiť zase od hadičiek, ťahadla sytiča a skontrolovať aj ten plavák + prefúkať vnutornosti...to som nikdy nerobil karbec bol predsa nový.

A ešte počas zahrievania na cca 20% sytiči motor trochu vynechával - také dunenie bolo počuť, čo potom prestalo po zahriatí motora a karburátora....ja myslím ako keby na zlomky sekund vynechávalo palivo....snáď nie zapaľovanie.
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“