2102

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Deli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deli »

Nulašestka píše:...A vyloženě mě mrzí hloupé poznámky ohledně technické když apriori předpokládají že ji nemám.Nezlobte se na mě,ale aby se mnou jednali jako s nějakým podřadným odpadem co zabírá místo na silnici...Něco vám řeknu,když jedu s Focusem tak to je najednou změna v přístupu,co...To mi na tom právě vadí,víte.Ať si mi zkontrolují klidně co chtějí-od papírů až po pojistky,ale bez narážek na auto a profesionálně.
No a to souvisí i s tím problémem případné nehody.Protože vždycky bude pohodlnější označit za viníka majitele staré Lady než někoho v Superbu.
Nevim jak ostatni, ale ja jsem prozatim s policii nikdy problemy nemel - zastavili me nekolikrat, jedine co chteli, byly doklady - jednou jsem jim dal omylem rok prosle potvrzeni o povinnem ruceni a ani si toho nevsimli. Jinak po me jeste nechteli nic - ani povinou vybavu, ani lekarnicku ...
zkratka pohodicka :)
Deli
Hanz
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od Hanz »

Tak to je velka pohoda, me kontrolujou casto cislo kastle a kdyz jsou ty jejich dementni akce, tak chtej i povinnou vybavu, ale vetsinou jim na pokutu staci oblizt auto zvenku :roll: :lol:
exLada2105_exLada 2107;
exBMW E 30 318is_ exE30 324d
BMW E 30 325iAT_E 30 316iT
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Vracim se k tomu posilovači ve 2102: Mam příručku na BA3 2101, 21012, 2102, 21023, 21026, a jasně píšou, že rozdíl mezi 2102 a 023 je v motoru a posilovači brzd....... Proč by to teda u nás nebylo schválený???
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Pšenda

Příspěvek od Pšenda »

Laďuša píše:Vracim se k tomu posilovači ve 2102: Mam příručku na BA3 2101, 21012, 2102, 21023, 21026, a jasně píšou, že rozdíl mezi 2102 a 023 je v motoru a posilovači brzd....... Proč by to teda u nás nebylo schválený???
Protože se to sem nikdy oficiálně nedováželo. A proto to není schválené na naše komunikace.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

S technickeho hladiska sa da dat posilovac z VAZ 1500/1600 na ktorukolvek ladu co ho nema a ani s policiovou by nemal byt problem.I ked som zazil ze jedneho z ulice dzubali za velke sruby na koesach.Otec je byvaly policajt tak sa nejak nebojim policajtov a beriem ich trosku z rezervou.

[ Added: čt duben 13, 2006 12:20 pm ]
Viete je smutne ze ked idu robit kontroly musia vyzbierat urcitu sumu a ked sa im nedari tak si to odnesu stare auta a aj lady.Takych by som najradsej.........chcu zakazdu cenu najst nejaku chbu a ked niekto velmi chce tak ju aj najde.nieze by zastavovali tych bezohladnych mladych soferov v drahych a rychlych autach ale si to odnesu aj tak bezny ludia
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Přesně.Ve Fabii mě nezastavili nikdy,žigulem skoro dycky.Vylezou z tý jejich debilní Feliny a hned běžej dozadu podívat se na SPZ,jestli nemam náhodou propadlou technickou.Ale proč???Vždyť u Felicie může bejt taky propadlá,ne?
A pak sou strašně zklamaný,že nic nenašli.Ale já je zbytečně neprovokuju kvůli mejm kolům :twisted:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomik »

ja jsem si v praze kolikrat vsimnul tý policejni felicie,a to jsou docela slusny vraky,rezatý,svetla jim blbe sviteji,motor vydava sileny zvuky,a takovy ruzny veci,no des
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Nedávno tu někdo povídal o Ladě s interiérem 2103....
Takže v úterý jsem šel po Plzni a koukam, na nuladvojce nápis Lada 1500 SL a interiér 2103..... Stálo to kousek od autoservisu na Letný, ale to byla asi jen náhoda

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Laďuša píše:Nedávno tu někdo povídal o Ladě s interiérem 2103....
Takže v úterý jsem šel po Plzni a koukam, na nuladvojce nápis Lada 1500 SL a interiér 2103..... Stálo to kousek od autoservisu na Letný, ale to byla asi jen náhoda
To by mělo být přesně ono.
Ctirad
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

A najhorsie je,ze lada je 100krat lepsie auto ako felda.ved aj Lada je auto ako kazde ine,takisto ma kolesa,volant pod.Ja mam fizlov aj tak vprdeli lebo jedneho mam doma tak si ich tak nebojim.To o com tu hovorime je len nahananie prachov do policajnej pokladne.by som chcel vidiet v akom stave maju tie svoje felicie.keby som sa na ne poriadne pozrel hned by som nasiel urcite apson 3 chyby a mozno ani ty fizli nemaju svoje sukromne auto v poriadku.niektori dopravaci su fakt vygumovany ak to mam uz takto povedat.(dufa ze to nebude citat nejaky fizel)
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

Inac fizli tie vozy vobec nesetria.Ptec hovoril,ze v rovnakom obdobi kupili favirity a Lady,favority su uz v srote,lady jazdia dodnes bez problemu.Tomu ja hovorim auto.ked bola felda nova tak hucala dnu viac ako lada.Aj otec povedal ze ladu zanova dnu skoro vobec nebolo pocut.len taky tichucky zvuk
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

Boze! Slava! Ono to existuje! Ja to vedel... ted uz jen nejak sehnat kontakt na majitele... 2103 s motorem a intereirem 2103 je mus jen snouci :)
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Rafan píše:

Boze! Slava! Ono to existuje! Ja to vedel... ted uz jen nejak sehnat kontakt na majitele... 2103 s motorem a intereirem 2103 je mus jen snouci :)
A čumák to mělo překopanej ve stylu 2105, takže nemuselo jít o originál - ale v tý Plzni to myslim stojí pořád, aspoň ještě nedávno jo

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

Chtelo by to fotku.... :)
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Rafan píše:Chtelo by to fotku.... :)
No jo, já teď ale nejsem v Plzni, tak leda snad nějakej plzeňskej dobrovolník

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“