a ci druha strana akceptuje nieco co ma realnu hodnotu 0
Moderátor: Moderátoři
 ), mají blbě háky, takže když svar tradičně urezne, výfuk upadne na silnici. K tomu jen - i bez zadního tlumiče se dá dojet, jen musíte jen 80, jinak vám ten kravál urve uši
), mají blbě háky, takže když svar tradičně urezne, výfuk upadne na silnici. K tomu jen - i bez zadního tlumiče se dá dojet, jen musíte jen 80, jinak vám ten kravál urve uši  . Každopádně je ten výfuk hodně levný, proto jsem bral dvě sady. Jinak na Kalině mám stále zadní tlumič Marix, ten je přesný a zdá se, že trhá rekord v životnosti (takže z těch polských sad jsem zatím použil jen střední). Marix je každopádně příklad toho, jak to mělo vypadat, je dokonalej a tichej (krom toho jsem si u Kaliny navykl uřezávat ty rozšířené konce trubek a dávat tam nerezovou spojku).
 . Každopádně je ten výfuk hodně levný, proto jsem bral dvě sady. Jinak na Kalině mám stále zadní tlumič Marix, ten je přesný a zdá se, že trhá rekord v životnosti (takže z těch polských sad jsem zatím použil jen střední). Marix je každopádně příklad toho, jak to mělo vypadat, je dokonalej a tichej (krom toho jsem si u Kaliny navykl uřezávat ty rozšířené konce trubek a dávat tam nerezovou spojku).Sotva jsem to dopsal, narazil jsem na ty kódy někde a objednal je z PEMA Autodílů. Což je léta už asi můj nejoblíbenější dodavatel s nyní skoro prázdným katalogem pro Lady.Cory píše:Moc prezivas - Corteco 12015250B. Su obojsmerne.

Dobrá práce, jen zvažte rychlejší server, je to líné jako prase.Crocodile píše:Kolegové u nás v práci spustili nový web na díly, primárně na UAZy a GAZy, ale na Ladu a na Nivu se tam taky něco najde.
https://www.amc-parts.cz/cz/
SuperCrocodile píše:Kolegové u nás v práci spustili nový web na díly, primárně na UAZy a GAZy, ale na Ladu a na Nivu se tam taky něco najde.
https://www.amc-parts.cz/cz/

Krapet OT: to by ses sakra divil, jak dokáže takový prase bejt čilýdmatej píše:..., je to líné jako prase.