Ahoj Kluci
Proč se nezeptat... No nějak se mi ztratil uhlík z víčka rozdělovače.
Co myslíte, má cenu shánět samotný uhlík? Na druhou stranu to staré víčko je pěkné, nemá prasklinu, škoda vyhodit
Uhlík rozdělovače
Moderátor: Moderátoři
- premek.fadrny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uhlík rozdělovače
To slyším poprvé a ani jsem samotný uhlík jako díl neviděl. A jak bys jej tam uchytil ? A že je víčko pěkné - co kontakty ? Já bych to touto cestou neřešil.....
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
- premek.fadrny
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Valdo
Heleď to mi taky přišlo, jak tam asi drží? Záhada je, kam mi uhlík zmizel….
Heleď to mi taky přišlo, jak tam asi drží? Záhada je, kam mi uhlík zmizel….
Nie som si isty, ale zda sa mi, ze kedysi v dobach kamennych predajni to bolo dostat ako ND. Teraz uz to nikto neriesi, lepsie sa zaraba na celom veku. Ja to mozno aj mam niekde v zasobach a kludne bych ti to dal zadarmo, ale v tom bordeli to na pockanie nenajdem, az zase niekedy ked to nebudem potrebovat. Asi ti neostane nic ine len kupit nove veko z toho tenuckeho plastu. Ale povodne veko bez pruziny/uhlika si zatial nechaj!
Uhlik sem nedavno shanel na ne-vaz, ale taky nesehnal. V me situaci puvodni uhlik byl, takze se z nekompatibilniho vicka vzala pruzinka, puvodni uhlik a vicko a dalo se to dohromady.
Story:
Kamaradovi skoro vypadl uhlik z vicka na vw polo. Auto zacalo jet fakt hrozne a po oddelani vicka uhlik vypadl a za nim sezvykana pruzinka. Mohl sem za to nejak asi ja, byl sem posledni, kdo na to sahal. Nechapu, jak sem tomu pomohl, kdyz vicko se nasadi kolmo k palci a navic to pak par stovek km i jezdilo.
Story:
Kamaradovi skoro vypadl uhlik z vicka na vw polo. Auto zacalo jet fakt hrozne a po oddelani vicka uhlik vypadl a za nim sezvykana pruzinka. Mohl sem za to nejak asi ja, byl sem posledni, kdo na to sahal. Nechapu, jak sem tomu pomohl, kdyz vicko se nasadi kolmo k palci a navic to pak par stovek km i jezdilo.
VAZ 2104 1.3 1989
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Vono ten uhlík "nějak" drží na pružince a tím pádem jako celek (uhlík + pružinka) drží v díře .
Možná bych to taky našel (?) někde ve svých syslátech. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- premek.fadrny
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je podobná situace - rozdělal jsem, očistil kontakty, uhlík byl už opotřebovaný, ale byl tam - nasadil jsem, nastartoval, auto běželo asi 10minut, pochvaloval jsem si, jak pěkně jsem vyčistil kontakty, jelikož před tím byl jeden válec nějak slabší, pak jsem ho chcípnul. Šel jsem domů a jelikož to bylo před Dobříkovským srazem, asi za hoďku jsem to zkusil znovu, že auto ještě pojedu projet a už jsem nenastartoval, sundám víko, uhlík nikde...JmJ píše:Uhlik sem nedavno shanel na ne-vaz, ale taky nesehnal. V me situaci puvodni uhlik byl, takze se z nekompatibilniho vicka vzala pruzinka, puvodni uhlik a vicko a dalo se to dohromady.
Story:
Uz nepametam, nieje na uhliku zuzena cast, nanu je nasunuta spruzinka a na drohom konci spruzinky je zvecseny zavit a ten je strceny vo viku.?Luděk Musil píše:Vono ten uhlík "nějak" drží na pružince a tím pádem jako celek (uhlík + pružinka) drží v díře .