od 20.53 min.

Moderátor: Moderátoři
Domontování těch nesmyslů do současných (starších) by cenově překročilo zůstatkovou hodnotu auta.......
Položme si řečnickou (nebo chcete-li) akademickou otázku: a bude to mít vliv na mnohohlavý houf/chumel/stádo/hejno asistentů v autěJmJ píše:Jestli to situace rozumne dovoli, tak je bohuzel asi potreba vcas vystoupit... .
Jenže oni jsou blbější a stále víc blbější, tak abysme se nedivili.......Dusan píše: A este nebol taky zakon aby sa nieco muselo domontovat, ani nikto nenutil do zigulaka ABS domontovat.
A nebylo povinne domontovat zadni mlhovky na auta, ktera je nemela? Tuto dobu nepamatuju, ale ze by tolik ridicu si mlhovku dodatecne davalo na auta dobrovolne mi prislo vzdy divne.valda1971 píše:Jenže oni jsou blbější a stále víc blbější, tak abysme se nedivili.......Dusan píše: A este nebol taky zakon aby sa nieco muselo domontovat, ani nikto nenutil do zigulaka ABS domontovat.
Je to naozaj tak, vyhlaska FMD (presne cislo si nepamatam) myslim okolo roku 1985 prikazovala dodatocne namontovat zadnu hmlovku aj na starsie vozidla (retroaktivita). Naopak povinnost dodatocne montovat bezpecnostne pasy, cuvacie svetlo a prave vonkajsie spatne zrkadlo dodnes neexistuje.JmJ píše:A nebylo povinne domontovat zadni mlhovky na auta, ktera je nemela? Tuto dobu nepamatuju, ale ze by tolik ridicu si mlhovku dodatecne davalo na auta dobrovolne mi prislo vzdy divne.
Povinné domontování mlhovky bylo v roce 1996. Neexistovalo, že by od té doby auto, nebo přívěs, neměly mlhovku.JmJ píše:A nebylo povinne domontovat zadni mlhovky na auta, ktera je nemela? Tuto dobu nepamatuju, ale ze by tolik ridicu si mlhovku dodatecne davalo na auta dobrovolne mi prislo vzdy divne.
Hmm …Teepee píše:...
Pokud má dnes auto testaci, není možné pak dobastlenou mlhovku sundat?
Takže za podzimní mlhy a plískanice pojedu testovaným veteránem po dálnici klidně 130km/h, protože s mlhovkou se přeci nemůže nic stát.Luděk Musil píše:Hmm …na mnoha osobních vozidlech s veteránskou testací (případně rovnou na "véčkách"jsem zadní mlhovku viděl, takže
Jsem velky odpurce soucasneho eurosojuzu. Myslenka je super, ale provedeni katastrofalni.JmJ píše:Jestli to situace rozumne dovoli, tak je bohuzel asi potreba vcas vystoupit...