Spojka Lada 2105
Moderátor: Moderátoři
Spojka Lada 2105
Zdravim, mam uz asi rok Ladu 2105 a jedine, co mi vadi je, ze vzdycky pri rozjezdu mi nejak zvlastne prokluzuje spojka..zacne se trepat sajtrpaka a citim to pod nohama, u jinych aut to nedela..chtel bych se zeptat, jestli je to normalni nebo jestli s tim mate nekdo zkusenosti? Byla tam totiz pred rokem nainstalovana nova spojka..puvodni majitel tu starou spalil a musim rict, ze ubyva strasne rychle..
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž bych se v tomto případě přiklonil ke kontrole silentbloků na motoru a vzadu na převodovce. Některý z nich bude prasklý nebo rovnou utržený. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Re: Spojka Lada 2105
Tak přesně tohle mi dělal žigul taky. Napřed to bylo jen trochu, ale pak se to stuňovalo, že mě pak šaltpáka div neumlátila, jak tam lítala, a auto se třáslo jak aspik při zemětřesení. Bylo to spojkou. Buď může být mastná, nebo trošku křivá. Nebo křivá a mastná - můj případ, a to má pak člověk pocit, jako by auto dostalo epileptickej záchvat...DominikTM píše:Zdravim, mam uz asi rok Ladu 2105 a jedine, co mi vadi je, ze vzdycky pri rozjezdu mi nejak zvlastne prokluzuje spojka..zacne se trepat sajtrpaka a citim to pod nohama, u jinych aut to nedela..chtel bych se zeptat, jestli je to normalni nebo jestli s tim mate nekdo zkusenosti? Byla tam totiz pred rokem nainstalovana nova spojka..puvodni majitel tu starou spalil a musim rict, ze ubyva strasne rychle..