Georgius píše:tohle jsem už hodil do perspektiv autovazu Fabrika nevyrábí, až začne vyrábět tak stejně nejdřív vnitřní trh a k nám se nedoveze. Takže oprašovat naše rarity, kam se hrabe modrý mauricius ...
Já to potom, co jsem to sem dal viděl, ale až potom..... mně se to zdálo vhodnější sem
Po tých sankciách...eee čo to trepem vlastne ekonomických špeciálnych opatreniach si myslím, že budú mať v rusku obrovské problémy niečo zmeniť inovovať a rozbehnúť s inými súčiastkami výrobu a pokračovanie v segmente nových vozidiel Vesta X-Ray a pod.. FL tiež kaput, Japonci ani Korejci im nedodajú ani "cihlu" im neprodám.
Ide sa vo veľkom v rusku znárodňovať.. to budú roky ako u nás v 90tkach.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
LADA je jediná automobilka, kde musíš ty presviedčať predajcu, že to auto naozaj chceš kúpiť. LADA 21103 20.5.2010-17.8.2013 LADA 2112 6.9.2013- LADA 21214 23.4.2016-
Zase sme sa nic nove nedozvedeli, zase nepravdive spravy o rotacnom motore ostali. Mazda aj lada ma rovnake plany od wankla, uz len oreto ze x veci a rozmerov je rovnakych
A to ešte netušia, že sa vrátia k svetlejším včerajškom a 5ročniciam
Aj tých splnených plánov na 120% bude reálnych ..
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Veru..práve som si to čítal.. zaujímavé, no inak to asi nešlo..
Orbán to zariadi... tak ako utekal pozichrovať plyn
Nebojte žiadna Cuba nehrozí..