Tak já jen přidám čerstvý poznatek a zkušenost k tématu a náladám v naší společnosti..... Žena je na týdenním ozdravném pobytu s dcerou v Praze. Vždy když zkončí nutná vyšetření a procedůry, tak se jde s dcerou(6) projít do města konkrétně na Václavák a jeho okolí. Dnes ji několik našich spoluobčanů nezávisle na sobě častovalo/nadávalo do zkur... ukrajinky a ať táhne zpátky domů i s tím svým děckem
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
A na základě čeho? Jen proto, že viděli matku s dítětem procházet okolo ubytovacího zařízení rspkt. hotelu a nabyli dojmu, že jde nejspíš o uprchlici!!! Takže na základě pohopouhé doměnky!!! Nicméně i tak je k tomu nic neopravňovalo a jejich nějaká frustrace je mi úplně šuma fuck. Jinak manželka je moravská češka jak poleno a mluví samozdřejmě zcela česky bez jakéhokoliv přízvuku vyjma směsice hanáckobrněštiny
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Trochu se obávám, že v naší společnosti je něco poněkud špatně. Včera jsem byl na otočku v Praze, takže jsem měl možnost vidět situaci na vlastní oči. A to jak lidi z UA čekající na registraci u kongresového centra (různého složení), ale nejvíc ženy s dětmi, ale také ruzní jedinci... UA jazyk je slyšet na každém kroku,na Vyšehradě, ale obecně i všude v historickém centru. Trochu paradoxně a protichůdně púsobí množství aut s UA RZ jejichž pořizovací cena je hrubo přes 20 000euro. Za asi 20minut čekání u magistrály jsem zaregisrtroval cca 10aut s UA RZ co projeli kolem mě. Chápu, že někteří naši občané jsou z tohoto obrazu poněkud zmatení až frustrovaní, zejména když se jim nedostává a ani nedostane vysvětlení jak to vlastně je. A vysvětlení se jim asi sotva dostane, protože ani mně se to nechce rozebírat. V žádném případě, to není jak vypadá a je mi jasný, že uprchlíci z UA samozdřejmě v drtivé většině luxusní auta nemají, byť v Praze to vypadá opravdu poněkud jinak.
Lada 21061(1986) 1986-2008(198 000km)
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada =
Levné
A Dobré
Auto