trochu jsem se obával, že napíšeš rovnou hodil do košescot píše:… . Klicky na otevirani dveri ... Koupl jsem .... Prvni ... treti jsem radsi rovnou sundal ...

Moderátor: Moderátoři
trochu jsem se obával, že napíšeš rovnou hodil do košescot píše:… . Klicky na otevirani dveri ... Koupl jsem .... Prvni ... treti jsem radsi rovnou sundal ...
To by mohl být vyrezatělý horní spojkový váleček. Taky mám tuhle zkušenost. Stará kapalina, natáhne vodu a ta začne dělat neplechu. Přegumičkování pomůže jen na chvíli, Nakonec jsem ten spojkový válec musel vyměnit. L.scot píše:... . Prošlápl jsem spojku a ta zůstala viset dole. Pak jsem ji nohou vrátil a začala fungovat normálně. ...
Prodávají se i hotové sáčky. Pak se to dá na topení vysušit.Duko píše:Raz som videl niekde video, ako nasypali do ponožky sikagel (adsorbčná látka vlhkosti stojí pár centov v zvieracích potrebách. Používa sa do mačacích wc), druhú ponožku navliekli z opačnej strany a položili to niekam do kabíny auta. Odkedy to mám aj ja, nerosia sa mi sklá zvnútra. Sem tam treba ten silikagel aj vymeniť, ale je to dobrá vec.
Ani už nevím kde, ale někde jsem taky přišel k sáčku - ovšem je to odhadem tak kilový pytel.Liftback píše:To už dávam roky..nájdete to v krabiciach od topánok ale aj inde, také malé sáčky..mám aj po tri v kútoch, a pod rezervou v kufri..ani chrobáčokom sa to nepáči