... což bylo kolem 20-týho července .Luděk Musil píše:Včera mi tachometr překročil 29.000 km...
Dnes cestou do Brna (nebo z Brna) překročím 40000.
Není co kritizovat - všechno funguje, liju do toho plyn, kapalinu do ostřikovače ... a jezdím . L.
Moderátor: Moderátoři
... což bylo kolem 20-týho července .Luděk Musil píše:Včera mi tachometr překročil 29.000 km...
Letní i zimní vystříkám (od každé) průměrně 2 nádržky.Vašátor píše:... kapalinu v ostřikovačích mám stále původní .
40-ku jsem nakonec pokořil až v úterý, při čerpání na Lipůvce - 40010.Luděk Musil píše:… .Dnes cestou do Brna (nebo z Brna) překročím 40000. ...
Tak to gratulace. Mně něco podobného jednou ABS předvedlo taky, ale jen jako reakci na atypický zápis na datovou sběrnici (čti: pokus o hacknutí jedné z ŘJ) a pak zmizelo. Nemáš něco v OBD zásuvceLuděk Musil píše:Jsem na 50-ti tisících
Cestou ze srazu jsem měl zajímavou "závadu"
Nad Pelhřimovem jsem se stavil na cigáro na Shellce. Po odjezdu mi začala blikat/svítit/blikat/zhasínat nějaká (jsou tam 3) kontrolka ABS a vydržela to až domů. Dnes ráno už se nerozsvítila. Tak nevím jestli mám byt rád nebo naštvanej . L.
Bejvávalo ... už cca rok ne. Měl jsem tam ELM 327.Georgius píše:... Nemáš něco v OBD zásuvce