To ma i schade Superb B6 ale jen nektere verze a vybavy.Dusan píše:Vymontujte z dacie 0.9 turbo to myslim ma
Doplnky z ruska pre vestu a hlavne vestu SW cross
Moderátor: Moderátoři
Re: Doplnky z ruska pre vestu a hlavne vestu SW cross
Mrizky bys mel met dole ai nahore a plastovou clonu spise dope nez mezi svetlama.Kde je zbytecna pokud neni minus 10a a vice.Dusan píše:Neviem dole mam hustu mriezku proti kamienkom, a vysie plastovu clonu. Ziaden probelm ani v lete. Teplomer mi ukazuje linearne.
Ta vies dal by som zvnutra naraznika, len akosi na to neni cas.
Co presne mas namontovany na narazniku?Dusan píše:Ta vies dal by som zvnutra naraznika, len akosi na to neni cas.
Dole perforovanu mriezku, a vysie plast. Tj maz zakryte len tiedve spodne diery na sw cross. Neskor dam foto
Ono by bylo lepsi opacne.Z duvodu aby ti nesel bordel dovnitr.Dusan píše:Dole perforovanu mriezku, a vysie plast. Tj maz zakryte len tiedve spodne diery na sw cross. Neskor dam foto
-
Je to přesně tak, chladič trpí zejména dole. K těm chráničům chladičů. Staré škodovky od Spartaka výše měly před chladičem roletku - tu měla tuším ještě 1000/100MB. Naklápěcí mřížky před chladičem měly třeba Moskviče, možná i Volhy. Když jsem ještě měl 06 jako zimní auto, tak jsem si udělal před chladičem roletku, použil jsem z Avie a fungovalo to dobře.
Jinak kamarád již nasadil ohřev vody z odkazu (ten v "krabičce" s čerpadýlkem) o víkendu do jedničkové Octavie a je obrovsky spokojen. Parkuje venku, po odjezdu mu to po 300metrech pěkně topí. Prý to nechával ohřívat asi 20min. Použil verzi 1,5kW.
Jinak kamarád již nasadil ohřev vody z odkazu (ten v "krabičce" s čerpadýlkem) o víkendu do jedničkové Octavie a je obrovsky spokojen. Parkuje venku, po odjezdu mu to po 300metrech pěkně topí. Prý to nechával ohřívat asi 20min. Použil verzi 1,5kW.