![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
A ja si myslel ze spravna ockovaci strategie je toto?Křečík Barbuška píše:To je ta spravna ockovaci strategie.
Jsem na rom Radku podobně, jen mám pocit, že jsou padlí na hlavu víc jak tu soudruzi.radek mb píše:S každou takovou zprávou jsem víc a víc znechucen tím, kam směřuje lidstvo. Copak takto opravdu přemýšlí velká část západní Evropy? Opravdu jsou ti, kteří nám vládnou prostřednictvím europarlamentu, tak fanatičtí, že jsou vlastně úplně stejní jako soudruzi, kterých jsme si užili a oni ne? Je mi z toho všeho na blití.
No, zatim nam nejde o zivot a +- ani o majetek, ale jsem z toho v soku stejne jako vy. Po tom, kdy EU priznala, ze epidmii nezvladla a dal resi picoviny jako elektricka auta jak blbec s klapkama na ocich a jak zacali prerozdelovat majetek - dotace na elektro auta, tak jsem se rozhodl jednoznacne - pryc z EU. Tohle je proste UPLNE MIMO.valda1971 píše:Jsem na rom Radku podobně, jen mám pocit, že jsou padlí na hlavu víc jak tu soudruzi.radek mb píše:S každou takovou zprávou jsem víc a víc znechucen tím, kam směřuje lidstvo. Copak takto opravdu přemýšlí velká část západní Evropy? Opravdu jsou ti, kteří nám vládnou prostřednictvím europarlamentu, tak fanatičtí, že jsou vlastně úplně stejní jako soudruzi, kterých jsme si užili a oni ne? Je mi z toho všeho na blití.