Si kúpil v Dubnici garáž? Tá bola drahšia ako auto, nie
Na zimné som dal len plecháče bez snímačov. Chvíľku bliká kontrolka a potom zostane svietiť na trvalo.
Vôbec mi to nevadí. Skôr by som na zimu chcel poriešiť kryt prednej mriežky, nech tak nestúpa spotreba studeného motora.
V UH stala garaz 15k za sociku, dnes je to od 400k vys, a to vetsinou zadna garaz na prodej ani neni. Ale vyhoda je ze timpadem nemam misto a nemuzu si nakupovat dalsi Ziguliky. To by uz ale stejne ani neslo protoze Zigulik uz taky nestoji 15k, ale pres 100k. Aspon mam klid.
V roce 1987 se prodávala řadová garáž V KM za 35tis.czk, v roce 1989 stála již 50tis.czk. Hlad po garážích byl už tenkrát, tu a tam se občas něco sehnat dalo a taky se jěště i nějaké řadovky stavěly(rspkt. dostavovaly). A hlavně jak zde zaznělo, tenkrát obyčejná Škodofka stála 60 tis.czk a kolik stojí obyčejná Škodofka dnes.....Takže ceny garáží jsou přiměřené době ve které žijeme. Je třeba si uvědomit to, že auta se neustále produkují víc a víc, zatímco garáže nikoliv. Ale to už se dostáváme tématem zcela jinam, takže se omluvuju za OT
Já jsem v roce 2010 náhodně koupil garáž za 100k. v zahradě (která údajně nikdy nebude na prodej), kde mi stojí dům a pletla se mi. Věděl jsem, že ji dříve nebo později zbourám. Bude to asi později, neb ještě stojí (nestojí nová velkokapacitní v rohu zahrady. Takže jsem upravil dům, který byl tehdy rozestavěný (přidal okno), protože dívat se na svoji garáž mi už tak nevadilo .
Jj ke tam k tomu aj obrazkovy navod, kde kto tu to ma uz na volante, dokonca niektory demontovali koli tomu volant. Ale ide to zosit aj na volantev aute.