JmJ píše:Smart sam sem mel hrozne dlouho na predku. Na silnice a polacky hruby. No, mas z toho peknou drt.
Ten speed master sem mel. Vydrzel presne jedno odboceni smykem na asfaltu. V miste kde se klouzal, zmizel vzorek.
Tak starý Schwalbiny jsem dojel do konečnýho stavu 10 001 km. Poslední jízdu už jsem si nevez jenom náhradní duši, ale rovnou i plášť, ty díry se už zvětšovaly snad každým kilometrem. Ale dojel jsem toLuky píše:Po pár stech kilometrech sem napiš nějaké dojmy, Láďo. Do dneška jsem ani netušil, že Author vyrábí i pláště .
Starý pláště jsem sundal o něco dříve než ty a řekl bych, že tak 10% těch bočních patek bylo z části utržených.
Na Speedmasterech mam aktuálně něco přes 400 km a zatim musim říct, že mýmu použití vyhovujou. Na hladkej cestě líp valí, polňačky a rozbitější cesty nepozoruju rozdíl. Na sněhu zatim netestováno. Ježdění smykem neni muj styl, tak snad pár tisíc vydrží.
Tak 5000 zatim nemam, ale trend je takovej, že to dam. Ale muj absolutní rekord nájezdu za celej rok padnul už 9. srpnaLaďuša 31. prosince 2020 mimo jiné píše: ... celkem jsem letos nakonec ujel 3419 kilometrů. ...
Tak schvalně, jestli příští rok ujedu 5000