Dobrý den/ahoj.
Nabízím k prodeji svoji Ladu 2101 rok 1972. Je v ní motor z 2105, tedy 1,3l s rozvody řemenem (karburátor Ozon) a elektrická sahara. Motor je po GO (před cca 50 tisíci km) a je oficiálně zapsán v TP. Převodovka 5q z Nivy. Oficiální LPG, nádrž měněna v roce 2014. V roce 2009 namontováno tažné zařízení, opět zapsáno v TP. Od počátku nainstalovány plastové podběhy. Přední sedačky jsou z Mitsubishi Space Wagon, upravená palubka a další drobnosti.
ALE! V roce 2016 propadla STK. Od té doby auto stojí v suchu v garáži. Baterka je KO. Naposledy, když jsem s autem popojížděl, tak špatně brzdilo. Zadní blatníky by to chtělo vyměnit (dodám k vozu).
Auto nebude problém rozhýbat, zařídit technickou a dále ho provozovat. V krajním případě z něj alespoň použít agregát a zbytek zlikvidovat. Já ho chtěl dát do kupy a ještě se s ním projet po Evropě (každoročně jsem s ním jezdil k moři - HR, IT), mám k němu vztah. Ale za posledních 5 let se to nepovedlo, tak nemá cenu tuto agonii prodlužovat. Navíc potřebuji garáž uvolnit pro jiné auto. K autu dodám spoustu dalších náhradních dílů.
Fotky nejsou aktuální. Ale vůz vypadá cca stejně, jen je zaprášený. Na ceně se domluvíme.
Prodám Lada 2101
Moderátor: Moderátoři
Re: Prodám Lada 2101
Ahoj,
je nějaká představa o ceně?
je nějaká představa o ceně?
Sakra ty jseš měkej, Vildo...
Zrovna teď, když jdou ceny nejvíc nahoru.
VAZ 1800kk na prvočinitele
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn, potřebuji volnou garáž na něco jinýho.Pája píše:Sakra ty jseš měkej, Vildo...
PRODÁNO, díky za spolupráci.
Než to tady zamkneme - někomu z klubu nebo "ven" ?
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
-
- Kontaktovat uživatele:
Novým majitelem je uživatel Marťas.Georgius píše:Než to tady zamkneme - někomu z klubu nebo "ven" ?