thx Myso to set the link.
the best photos from me can you download here:
http://www.lada-fan.de/downloads/Bechyne.rar (87,7 mb)
In original size and without copyrights

Moderátor: Moderátoři
jjdmatej píše:Já to vzdávám. Už mám stažených 100 MB fotek, to se nedá.... digitální foťák je prokletí lidstva!![]()
![]()
![]()
Já už měl vyvolané filmy i s fotkama a naskenovaným filmem na CD v neděli v 18:00. Jen se ještě budu muset dokopat k tomu, abych to někde pověsil.dmatej píše:Moje dva filmy už jsou u rosmanů, v pátek je vyzvednu a oskenuju(nač to dělat jednoduše...)
Ahoj Ctirade...Ctirad Vyskočil píše:Už mám staženo kolem 600 fotek.Co stihnu,tak vypálím Milanovi Blahoutovi.
Pak v tom samozřejmě budu pokračovat,dkud nebudu mít všechno.Až to všechno zvládnu,tak budou k mání CD s fotkama.Prosím,objednávky pište,až to bude hotový-dám vědět.
Za Milanem jedu ve čtvrtek večer.Je totiž technická přejímka vozidel a mám tam větší šanci Milana chytit a pokecat s ním.Chettak píše:Ahoj Ctirade...Ctirad Vyskočil píše:Už mám staženo kolem 600 fotek.Co stihnu,tak vypálím Milanovi Blahoutovi.
Pak v tom samozřejmě budu pokračovat,dkud nebudu mít všechno.Až to všechno zvládnu,tak budou k mání CD s fotkama.Prosím,objednávky pište,až to bude hotový-dám vědět.
nooo...na ty strance, kde mam fotky nejsou ale uplne vsechny.. chces je nejak rozumne poslat mejlem??? Myslim ten zbytek?? Tys rikal, ze jdes za Milanem v patek vid?
A s tou rally jeste uvidim... SalWovi se moc nechce...tak jeste verbuju tatu... nejvic se tesim na tu kalbu vecer se Ctirad family na Krumlovskym zamku..jestli prijedem:)))
Chettak