Gumičky stieračov.
Moderátor: Moderátoři
Gumičky stieračov.
Zdravím. Chcel by som sa spýtať, či je možné niekde v rámci ČR alebo SR kúpiť sólo gumičky do stieračov pre VAZ?
Re: Gumičky stieračov.
Jde o to, o jaký VAZ se jedná. Do Klasiky, tedy 2101 - 2107 + NIVA jsem je kupoval asi před dvěma roky v Mostě (LADA), do nových strojů nevím.Sid píše:Zdravím. Chcel by som sa spýtať, či je možné niekde v rámci ČR alebo SR kúpiť sólo gumičky do stieračov pre VAZ?
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Jedná sa o klasiku 2101-2107.
-
Nevím, jestli mají být ty gumičky nějak speciální, ale já je kupuji v kterýchkoli autodílech tady ve městě a zkrátím dle potřeby. Mají na výběr grafitové, nebo silikonové, nebo barevné .
No veď toto, že čo boli klasické mototechny, tie už skončili a zavreli a na všetkých e-obchodoch, kde som hľadal ich majú len s celým ramienkom, čo je dosť zbytočny nákupJan Vaníček píše:Nevím, jestli mají být ty gumičky nějak speciální, ale já je kupuji v kterýchkoli autodílech tady ve městě a zkrátím dle potřeby. Mají na výběr grafitové, nebo silikonové, nebo barevné .
Tak neumíš hledat Já napsal "Gumičky do stěračů" a vyběhlo na mne hejno v různých cenových relacích.
Zde příklad levnější :
https://www.bezva-naradi.cz/guma-sterac ... m%e2%80%a6
Zde příklad levnější :
https://www.bezva-naradi.cz/guma-sterac ... m%e2%80%a6
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Mi naopak prislo, ze menit jen gumicky je takove kontraproduktivni. Zakracena gumicka se trepi, letite raminko nema spravny pritlak. A ta prace kolem vymeny taky neco veme.
Na veterana s origo kratkyma raminkama to samo chapu.
VAZ 2104 1.3 1989
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Bosch má na krabičkách s ramínky docela fajn zpracované návody atp. Ale jestli i na Vestu nevím.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Veď práve do origo chromovaneho ramienka som to chcel. Ale už su’ na ceste. Zohnal som na bazoši, jeden pán predával sólo.JmJ píše:Mi naopak prislo, ze menit jen gumicky je takove kontraproduktivni. Zakracena gumicka se trepi, letite raminko nema spravny pritlak. A ta prace kolem vymeny taky neco veme.