Doplnky z ruska pre vestu a hlavne vestu SW cross
Moderátor: Moderátoři
Re: Doplnky z ruska pre vestu a hlavne vestu SW cross
Hele, ještě chvíli bude kralovat Bureš a vyhlásíme Putinovi válku, buď rád že to vůbec přišlo
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Pochlubse co jsi obednaval.A bych vedel co chtely za postu.KRAES píše:Tak od autostol63.ru zatiaľ problém nebol dnes mi prišla výzva z našej colnice k predložení dokladov, išlo mi to sem dva týždne cez Bielorusko a Holansko a pekne zdvihly poštovné!!!!robelles píše:Objednával som na vesta shop veci a ruská colnica mi nepustila veci, ale vrátila to predajcovi. Tak mi vrátili peniaze / 2 mesiace som čakal/. Teraz mám objednané na avtostol63 tak čakám čo bude.
Poštovné závisí od hmotnosti balíka nie od toho čo sa objedná.
Na balíkoch mám poštovné 500rub ale aj 3000rub. Je to individuálne.
ticho lieči
A vahove to bylo kolik?robelles píše:Poštovné závisí od hmotnosti balíka nie od toho čo sa objedná.
Objednaj si a na koniec ti to vyhodí presnú sumu aj s poštovným. Ku tomu ti tu ešte prirataju closyr007 píše:A vahove to bylo kolik?robelles píše:Poštovné závisí od hmotnosti balíka nie od toho čo sa objedná.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Ma niekto skusenosti s objednanim a dopravou rozmernejsich dielov (narazniky, vyfuk, palubovka atd.)?
Posta RF nezoberie do prepravy balik dlhsi ako 140cm a tak isto ani kde sucet d+s+v je viac ako 3 m, a vahovo len do 15kg.
Posta RF nezoberie do prepravy balik dlhsi ako 140cm a tak isto ani kde sucet d+s+v je viac ako 3 m, a vahovo len do 15kg.
Lada Vesta SW Cross Pluton
Výfuk z Ruska normálně přišel, ten díl má určitě víc než 140 cm, druhý díl výfuku . Něco takového https://stinger-shop.ru/catalog/rezonat ... hey-stali/
Nema nekdo zajem o prahy Stupačky Lada Vesta sw Kross https://www.avito.ru/sankt-peterburg/za ... 2126569543. Jako u tenaku.
Pokud je nekomu zima.
Zimní termostat od výrobce LUZAR pro vozy Lada Granta, Kalina-2, Vesta a Datsun s teplotou otevření 92°C Vesta (motory 21129 a 21179), https://autostol63.ru/granta/grantatun/ ... atsun.html
Zimní termostat od výrobce LUZAR pro vozy Lada Granta, Kalina-2, Vesta a Datsun s teplotou otevření 92°C Vesta (motory 21129 a 21179), https://autostol63.ru/granta/grantatun/ ... atsun.html
To je super, len si niekto uvedomuje, ze aj mapy v RJ su prisposobene pracovnej teplote motora? Napriklad casovanie vstreku sa vyrazne odlisuje pri teplote nad a pod 85 stupnov.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Reagujes na koho?
Cory píše:To je super, len si niekto uvedomuje, ze aj mapy v RJ su prisposobene pracovnej teplote motora? Napriklad casovanie vstreku sa vyrazne odlisuje pri teplote nad a pod 85 stupnov.
Na Teba, resp. Tvoj link na "teplejsi" termostat.syr007 píše: Reagujes na koho?Cory píše:To je super, len si niekto uvedomuje, ze aj mapy v RJ su prisposobene pracovnej teplote motora? Napriklad casovanie vstreku sa vyrazne odlisuje pri teplote nad a pod 85 stupnov.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
A ked sa motor prehreje tiez je ina teplota, tak ze sa stym pocita.
Ale chapem asi narazas nato ze to moze klepat, koli vyssej teplote v spalovacom priestore.
Ale chapem asi narazas nato ze to moze klepat, koli vyssej teplote v spalovacom priestore.
Klepat to nebude, na to su mapy nastavene, presne tak ako si napisal, ze sa s takou teplotou pocita. Ale tiez je motor, a hlavne softver nastaveny na to, ze vacsinu prevadzky funguje pri nizsej teplote, co ma vplyv na spotrebu, emisie a tiez vykon /aj ked mozno zanedbatelne, ale tiez je v tomto pripade posunuty aj predstih/.
Co sa tyka casovania vstreku, pri teplote nizsej ako 85°C je zavrsenie vstreku nastavene tesne pred zacatim otvarania sacieho ventilu. Kdezto pri teplote nad 85°C je proces vstreku zavrseny pri maximalnom otvoreni sacieho ventilu, teda niekde pred DU piestu. Toto oneskorene zavrsenie vstreku sa prejavuje vyssimi hodnotami HC a ochladzovanim spalovacieho priestoru.
Co sa tyka casovania vstreku, pri teplote nizsej ako 85°C je zavrsenie vstreku nastavene tesne pred zacatim otvarania sacieho ventilu. Kdezto pri teplote nad 85°C je proces vstreku zavrseny pri maximalnom otvoreni sacieho ventilu, teda niekde pred DU piestu. Toto oneskorene zavrsenie vstreku sa prejavuje vyssimi hodnotami HC a ochladzovanim spalovacieho priestoru.
No pokud s nekomu nechce hrabat v motoru jsou i jine veci jak zvysit teplotu motoru.