![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gopnik: Pak se pochlub založením tématu pro své auto a zkus, prosím, udělat víc detailnějších fotek.
Moderátor: Moderátoři
No jo no, udělal jsem klubu ostudu vybitou baterkouGopnik píše:Nakonec jsem se tedy vrátil s nepořízenou. Na karoserii byly sem tam vidět puchýřky a nedokonalosti - pod lakem i ve spojích - což by do budoucna mohly být problémy k řešení. Zkrátka nedokonalostí vzhledem k ceně bylo asi až moc a nedohodli jsme se.
Chtěl bych ale poděkovat všem zúčastněným za vaše vstupy a zvláštní dík patří Panthymaeusovi za názornou ukázku jeho vozu a konzultaci. Cením si toho.
No a já budu hledat dál. A příště bude opravdu lepší poptat asistenci někoho, kdo tomu víc rozumí.
Koho by zajímalo pár namátkových fotek, pošlete SZ (jo mohl jsem si to nafotit už při první návštěvě, nevím co jsem si myslel...)
Ten žlutý se prodává asi dva až tři roky. Někdo někde psal, že není zrovna extra. A ten druhý... No nevím, asi by stál za bližší průzkum. Na druhou stranu u aut z UA bych byl hodně opatrný.
Ano, aj casovo najnarocnejsie. Ak je zly motor, prevodovka, podvozok, vzdy sa to da riesit postupne. Najskor jedno, chvilu pojazdit, potom druhe atd...Ale karoseria sa musi robit naraz, co je casovo, financne a aj psychicky velmi narocne.Vašátor píše:Nejdražší opravy jsou na karosérii.
Jednoduše proto, že to na pohled vypadá hezky a člověk, co tomu tolik nerozumí a chce pěkné auto bez práce, se kterým může začít hned jezdit, na to slyší. Viz můj případ. Nedostatky jsem samozřejmě viděl hned napoprvé, ale pro zaslepenost z celkově pěkného auta jsem je byl schopen ignorovat / vytěsnit.Henry píše:Za tie sialene peniaze, co ludia chcu za vozy po GO, je to priam nepochopitelne, preco to niekto vobec kupuje.