Moderátor: Moderátoři
To je čirá sabotážViko píše:Zraz sa presúva na víkend 25.-27.6.2021 .
Tým, čo majú zabezpečené ubytovanie v kempe pod hleslom "ladasraz" , sa rezervácia automaticky presúva na nový termín. V prípade vašej neúčasti poprosím rezerváciu zrušiť aby nedochádzalo k zbytočným komplikáciám. Ďakujem
Jiří - nic protiGeorgius píše:… . Nebo jsou nějaká čísla, o ketrých já ani ministerstvo nevíme ?
Já plně souhlasím, také jsem si říkal, že při tomto tempu rozvolňování to v Květnu nevyjde....Vašátor píše:Pánové, nezlobte se na me rýpnutí. Ale při pohledu na balíček rozvolňování a aktuální epidemiologickou situaci je přeci jasné, že v původním termínu být sraz nemůže.
Tvuj matematicky model ma jednu zasadni chybu - predpovida chovani epidemie a ne vlady.Georgius píše: ...stejně mi vychází datum srazu jako bezpečný termín. Nebo jsou nějaká čísla, o ketrých já ani ministerstvo nevíme ?
Rozhodne ne! Uz takhle je to komplikace pro spoustu lidi. Lepsi posunout sraz dva tydny pred terminem nez tyden!Georgius píše:kdybych byl v kůži organizátora tak bych počkal s rozhodnutím vydržel do čtvrtka 13.12.
Hmm, to máš bohužel asi pravdu, zanedbal jsem klíčovou proměnnou AJvK (Andrejovi Je*e v Kouli), která může vše o 180° otočit ...mceza píše:Tvuj matematicky model ma jednu zasadni chybu - predpovida chovani epidemie a ne vlady.Georgius píše: ...stejně mi vychází datum srazu jako bezpečný termín. Nebo jsou nějaká čísla, o ketrých já ani ministerstvo nevíme ?
Můžeš je pořádně umejt před zimouGeorgius píše:... . A přicházím o záminku proč pořádně umejt před létem auto
Kdybyste dali na moji křišťálovou kouli ... pro budoucí generace odkaz.Georgius píše:No, kdybych byl v kůži organizátora tak bych počkal s rozhodnutím vydržel do čtvrtka 13.12., kdy bude jasné, jestli se o ten jeden krok bude od dalšího pondělka posouvat nebo ne (typicky se rozhodnutí vyhlašují ve čtvrtek s pondělní platností), je jasné, že zítra 6.5. nic dalšího neřeknou, protože opatření od 10.5. jsou už hotová - je jenom otázka, jestli další rozvolnění bude 17 nebo až 24. (to by bylo horší). Přeci jen, lobby hospodských a hoteliérů je dost silná ...