Ak niečo také neďaleko mňa v okrese alebo možno v Košicóch existuje na brzdu by som šiel až situácia ohľadom zákazov bude primeraná.
Moderátor: Moderátoři
za tymi co idu 60tkou aj za obcou pouzivam treti prevodovy stupen a plynovy pedal na podlahuLiftback píše:Taký malý postreh možno pocit? Akosi lepšie (ľahšie) to štartuje, (kolegovci čo máte chipa ako ste na tom pri štartoch?) mám jeden referenčný kopček, na tom to testujem vozím sa obyčajne sám keď fičím na chalupu, ono to je celkom zaujímavé, má to výrazne iné živšie nástupy momentu a razantnejšie otáčky, priznám sa musím sa zas učiť na nej jazdiť a radiť, ešte som na to neprišiel kde je "hranica" tu na týchto krivoderavých cestách je to peklo, s trúbkami na cestách čo idú aj za obcami 60tkou a motajú sa ako v kravíne to chce trpezlivosť
Áno tenCory píše:No nikto to nebude vediet porovnat, pretoze Ty mas iny chip ako ostatniJe to ten kopcek z Brestova?
Nejde 3 az do 140, no zrovna ide by som to nenazval, skor sa pomaly rozbieha.sickwokmove píše:dvojka bude zrat a auto pojde max 90...suhlasim, ze ak je to do kopca je vhodnejsia. Ja osobne volim cislo 3 a idem az po 130
co je dakde pri 6000