Osvietilo aspoň Japoncov, reálnych + - desať rokov, áno v krajine kde po zemetrasení opravia dialnice do týždňa, kde pre nich 2min meškanie vlaku znamená rezignáciu šéfa železnice.
Ale aj tak idu vytvárať svoju Godzili, chcú vypustiť rádioaktívnu vodu do oceánu, ono už asi vypúšťajú, to má veľa spoločného aj s elektroautomobilizmom, látky v batériách taktiež nedokážeme ešte plne recyklovať, ledva máme triedičky odpadu na plasty (
majú sa vykupovať-zálohovať plastové fľaše od roku 2022!) keď áno veľmi draho a veľmi ďaleko..Prečo asi na tajňáša vozia všelijaké biele kone odpad aj zo západu do čiech a na slovensko, to ten západ nerecykluje ???
Postaviť elektroinfraštruktúru čiste pre elektriku Japonsko by do desať rokov dalo, EU asi ťažko za 15r aj to mám pochybnosti.
Ako sa tvária v predajňách keď chcete kúpiť nový Akumulátor - batériu do auta a žiadate aby Vám zobrali starú?
PS: Zdalo by sa že som proti elektro ale nie je tomu tak, vidím aj výhody no nasiejajú ma ľudia čo si za dotácie kúpia elektromobil keď predajú všetky svoje nehnuteľnosti po rodine, požičajú si peniaze na na nájomné bývanie, potom "tankujú" zadarmo v podniku alebo žobrú a prosia aby ľudia pri nákupe použili ich kód lebo takto natankujú zas len"zadarmo"..
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)