Bohužel ani jiné díly....Georgius píše:Tak jsem jel podle seznamu nóóó ... náhodou, filtrbox téměř kompletně z dílů z Koněvky už nikdy nikdo mít nebude

Moderátor: Moderátoři
Bohužel ani jiné díly....Georgius píše:Tak jsem jel podle seznamu nóóó ... náhodou, filtrbox téměř kompletně z dílů z Koněvky už nikdy nikdo mít nebude
To by mne vyslo nakolik???Cory píše:U Georgia sme to menili 4
No tys mne tu chybel.Georgius píše:To víš, když koupíš opičku, musíš mít buď na banány nebo vlastní banánovníkNebo dobré kamarády s banánovníky
Alebo naučiť opičku na iné lakocinkyGeorgius píše:To víš, když koupíš opičku, musíš mít buď na banány nebo vlastní banánovníkNebo dobré kamarády s banánovníky
No pokud nebude priblizna cena prace na obzoru tak dotoho asi nejdu.Liftback píše:Alebo naučiť opičku na iné lakocinkyGeorgius píše:To víš, když koupíš opičku, musíš mít buď na banány nebo vlastní banánovníkNebo dobré kamarády s banánovníky
![]()
![]()
Tož u mňa už prebehla akási hlavná fáza projektu, ale to v inej téme..
Průměrně zručný člověk to po vysvětlení zvládne s prstem v zadnici. A už máš auto?syr007 píše: No pokud nebude priblizna cena prace na obzoru tak dotoho asi nejdu.
A mate sklep?Vašátor píše:Průměrně zručný člověk to po vysvětlení zvládne s prstem v zadnici. A už máš auto?syr007 píše: No pokud nebude priblizna cena prace na obzoru tak dotoho asi nejdu.