RozumímLada Rider píše:Nepriatel naslúcha, je potreba ho zmiasť.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
RozumímLada Rider píše:Nepriatel naslúcha, je potreba ho zmiasť.
HeleWenca084 píše:... Moc se s Libuškou těšíme ...
A do hajzlu, uz chapu, proc kolegove ze slovenska odmitaji opustit nase kancelareCory píše:To preto, lebo Slovak je doma tam, kde polozi kufre na dlhsie ako 2 tyzdneLuděk Musil píše:Hele AdameLada Rider píše:Ahoj všem,
Protože jsem opět aktivní jak blázen, ...... Ty, coby ortodoxní slovák - odkdy píšeš perfektní češtinou
L.
Ty Luďku taky mateš nepřítele? Že ty jako ortodoxní moravák používáš slovo heleLada Rider píše:Nepriatel naslúcha, je potreba ho zmiasť.Luděk Musil píše:Hele AdameLada Rider píše:Ahoj všem,
Protože jsem opět aktivní jak blázen, ...... Ty, coby ortodoxní slovák - odkdy píšeš perfektní češtinou
L.
Snažím se mluvit/psát gramaticky správně, ale občas/vyjímečně mi to ujede do slangu, ať již čeština, moravština nebo třeba hantecPetrus píše:Ty Luďku taky mateš nepřítele? Že ty jako ortodoxní moravák používáš slovo hele![]()
Ahoj tak už konečně moc smajlíků LibuškaWenca084 píše:Ahoj Všichni a Dandy Koprovko naše už je to jak zlý sen jen se probudit Naděje umírá poslední a doufám že se ve zdraví sejdeme a pokecáme a popijeme PS: už to píši po x...a doufám že se to odešle