1) Ponukam nepouzity komplet sania zo sportky vyrobcu Sizraň. Po zvazeni, spekulovani, porovnavani plusov a minusov som dospel k tomu ze u mna nema vyuzitie. V komplete je vsetko vratane pritlacnej mriezky a noveho filtra Mann.Nalepku Lada Sport nemam...niekde som ju zapotrosil
Cena 45€
2) Luxusnejsi podstavec na pohariky obtiahnuty kozou. Je to original povodny diel s jednym tym plytsim poharikom, potiahnuty ciernou calunickou kozou a nasadenym nerezovym ramikom okolo otvorov. Kupil som si ten novsi model s hlbokymi dierami, ten mi ostal a v inej veci som si potreboval skusit calunenie tak som ho vyuzil na "pokusne" ucely Je vyuzitelny pre manual aj pre amt. Akurat treba skalpelom orezat kusok koze podla konkretneho ramika.
Cena 35€
3) Originalne koberce Lada Vesta. Stale su k dispozicii. Kupil som hned gumove. tieto su u mna nevyuzite.
Cena 30€
4) Hever + kluc na matice kolies s obalom. Original co som mal k autu. Kupil som hydraulicky kvoli spratnosti. Tento je nevyuzity.
Cena 10€
Ked tak SZ. Eventualne sa da s cenami trochu pracovat.
P: Filterbox Vesta Sport a ine
Moderátor: Moderátoři
Re: P: Filterbox Vesta Sport a ine
Filterbox je predany,
ostatne stale aktualne kym neuvediem inak, ceny dohodou
ostatne stale aktualne kym neuvediem inak, ceny dohodou
Lada Vesta SW Cross Pluton
Re: P: Filterbox Vesta Sport a ine
Aktualizacia
hever uz tiez nemam
orig. koberce Lada za 20€, ten obtiahnuty ramik dohodou
priehradka do laktovej opierky, ma jemne chlpate vnutro takze ani tvrdsie predmety v nom nehrkaju cena 5€
poskodeny/opraveny rezonator noveho typu do sania + natrubok k nemu. zrejme na colnici dosiel k urazu ked to rozbalili, jeden z cuplikov ktorymi je prichyteny na filterbox bol odlomeny. je to privarene zvarackou na plasty pomocou zatavenej ocelovej spony a prelepene epoxidom. ak by ho niekto vyuzil tak cena dohodou.
nepouzite kanistre 20L/20€ a 10L/15€ (2ks), vsetky spolu za 45€ alebo dohoda
osobne sa da v BA, prip. okolie
hever uz tiez nemam
orig. koberce Lada za 20€, ten obtiahnuty ramik dohodou
priehradka do laktovej opierky, ma jemne chlpate vnutro takze ani tvrdsie predmety v nom nehrkaju cena 5€
poskodeny/opraveny rezonator noveho typu do sania + natrubok k nemu. zrejme na colnici dosiel k urazu ked to rozbalili, jeden z cuplikov ktorymi je prichyteny na filterbox bol odlomeny. je to privarene zvarackou na plasty pomocou zatavenej ocelovej spony a prelepene epoxidom. ak by ho niekto vyuzil tak cena dohodou.
nepouzite kanistre 20L/20€ a 10L/15€ (2ks), vsetky spolu za 45€ alebo dohoda
osobne sa da v BA, prip. okolie
Lada Vesta SW Cross Pluton