Tady v práci, když jsem před 20ti lety nastoupil měl pán 21061 z roku 84 nebo 85. Sice jsem už tehdy měl novou Octavii, ale do práce jsem stále jezdil s 06, dokonce pak ještě dostala po 25 letech celolak. Ta 061 jezdila jen v létě a byla překrásná (přesto na rozdíl od mé již měněné oba přední blatníky) - pařížská modř. . Dokonce jsem asi po 2 letech, když už jsem začal "něco znamenat" měl svoje parkovací místo uvnitř areálu, tak jsme oba vozy parkovali vedle sebe. Škoda, fotku nemám. On pak šel v 2009 do důchodu a asi o rok později ji prodal, prý nějakým filmařům. Škoda. Ta 061 měla stejný interiér jako můj model 78 - jen světlejší. Odlišnost byla ještě v bočních lištách - ty už měly plastové konce a plastové prahové lišty ala 2105, dále výhřívané zadní okno (ale to já už měl dodělané též) a zadní mlhovku, kterou jsem já dle legislativy dodělával. Já mám navíc závěs. Jinak si myslím, že ta auta byla stejná. Jinak samozřejmě měla věc, kterou jsem já vždy chtěl a táta mi to nesplnil (a pak mi to bylo jedno), že měla místo zadních bočních odrazek ty černé znaky - já to paradoxně bral jako luxusnější, než u 06. Ale já měl hranatou koncovku výfuku
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.