Přijedu, něco ugrilujeme a obsoudíme na místě, s tím počítám.
Nejsou MT jako MT, některý dají 3 tisíce a mají to za sebou, některý ujedou i deset, ale ty zase nefungujou tak dobře v terénu. Navíc po 4 tisících po asfaltu budou ty mt už citelně ojetý a to je škoda. Když dám tady nějaký jetý kola a na místě koupáím nový MT tak na tom budu cenově stejně, jako kdybych ty mt koupil tady. Takhle o tom uvažuju.
Navíc u mt do bláta je potřeba počítat tak 50% vzorek, pak už pořádně nefungujou.
Úpravy nivy euro 6 pro brodění
Moderátor: Moderátoři
Re: Úpravy nivy euro 6 pro brodění
Nereznoucí a superspolehlivá Lada Niva ve verzi Super Hyper Bronto v kamufláži Stalin ve výbavě Smrt imperialistům !
Na standartních kolech, bez liftu, bez uzávěrek, s volantem, motorem a vokýnkama.
Barva řeší vše, zvýší výkon, sníží spotřebu a dokonce zastaví i korozi.
Prodám za pouhých rovných 600 tisíc korun českých, nebo za 25 tisíc ojro.
Na standartních kolech, bez liftu, bez uzávěrek, s volantem, motorem a vokýnkama.
.....
jasný
v rusku seženeš mt gumy všude, protože tam je všude terén a lidi krosí jak diví a jsou levnější než u nás a o dost, navíc se můžu domluvit předem, aby mi je tam objednali a schovali a já měl jistotu, že nebudu muset shánět
jasný
v rusku seženeš mt gumy všude, protože tam je všude terén a lidi krosí jak diví a jsou levnější než u nás a o dost, navíc se můžu domluvit předem, aby mi je tam objednali a schovali a já měl jistotu, že nebudu muset shánět
Nereznoucí a superspolehlivá Lada Niva ve verzi Super Hyper Bronto v kamufláži Stalin ve výbavě Smrt imperialistům !
- Ondra1,7mpi
Pravdu máš... Dnes je toho tolik že je to děs si vybrat... Kvalita také...
No nic tak jsme si pěkně popsali jdu v leže měřit kanape... Jestli se neseschlo...
No nic tak jsme si pěkně popsali jdu v leže měřit kanape... Jestli se neseschlo...
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
asi tak nějak
zastavím se ten další tejden, příští mám eště moc práce
zastavím se ten další tejden, příští mám eště moc práce
ZDD prislo vyvrcholenie tvojho programu, utopili Nivu
dufam ze si uz nekupili Suzuki
https://youtu.be/TZX1oSRvBVo?t=327
dufam ze si uz nekupili Suzuki
https://youtu.be/TZX1oSRvBVo?t=327
ale houby, Niva to dala, utopili toho japonce se šnorchlem, ševyna to dala
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Sem cekal kdy z nivy udelaji dve a ta jedna pulka spolu s japoncem odpluje dolu po proudu...
VAZ 2104 1.3 1989
- Ondra1,7mpi
Zásadně nepoužívám pevnější lano než je pevnost karoserie nedávno jsem to porušil a cukal lanem z kamionu a lehce vytrhnul tažné...
Ale myslím že podobná videa napoví co vydrží moderní lada Niva se vší elektronikou... Pokud to někdo nebude koupat pro zábavu a bez rozumu jako někteří, tak by mohla pár výprav zvládnout...
Ale myslím že podobná videa napoví co vydrží moderní lada Niva se vší elektronikou... Pokud to někdo nebude koupat pro zábavu a bez rozumu jako někteří, tak by mohla pár výprav zvládnout...
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD