A jak zneho obednavas?Dusan píše:Vesta shop to je ten moj? Snad po 9 mesiacoch ten tovar uvidim....
Koupe Lada Vesta SW Cross
Moderátor: Moderátoři
Re: Koupe Lada Vesta SW Coss
Normalne naklikam tovar a povkam kym mi pou mail kolko je postovne, a nasledne prepocitam aby to bolo za max 130E
A kolik zhruba dela to postovne?Dusan píše:Normalne naklikam tovar a povkam kym mi pou mail kolko je postovne, a nasledne prepocitam aby to bolo za max 130E
syr007 píše:A kolik zhruba dela to postovne?Tak jsem pocital ze bych se mel krom svetel vlizt do 130e i s postou se vsim - zhruba.Dusan píše:Normalne naklikam tovar a povkam kym mi pou mail kolko je postovne, a nasledne prepocitam aby to bolo za max 130E
2340rub zavisi od hmotnosti
Takze pokud mne nebude vadit ze bychsi vse nechap poslat zvlast coz by prodrazilo postu a neprekrocilo 130e. Tak lze vse poslat najednou. Napriklad???Dusan píše:2340rub zavisi od hmotnosti
No hej. Len potom je ten problem ze ked cena suciastok +DPH prekroci 150E, budes platit este clo z celkovej sumy suciasky + dph.
A pozor lebo ked si das zastupovat slov postov a pride v 2 balikoch je sanca ze ti druhy balik spoplatnia 2Eza polozku (len som nepochopil ci je to na baliky alebo polozky v baliku.
Dalsia vec su rozmery balika a celkova hmotnost....
Moj balik zdasa ze je 3x na ceste ku mne tak uvidime v akom stave pride.
A pozor lebo ked si das zastupovat slov postov a pride v 2 balikoch je sanca ze ti druhy balik spoplatnia 2Eza polozku (len som nepochopil ci je to na baliky alebo polozky v baliku.
Myslel jsem balik. Unas je toto.Ale je mozny ze to je i na baliky z ruska. https://www.finance.cz/532578-zruseni-o ... ky-z-ciny/Dusan píše:No hej. Len potom je ten problem ze ked cena suciastok +DPH prekroci 150E, budes platit este clo z celkovej sumy suciasky + dph.
Naposledy upravil(a) syr007 dne stř úno 10, 2021 22:52, celkem upraveno 1 x.
Dusan, to nie je suciastky plus dph nesmie prekrocit 150€. To je suciastky plus postovne x aktualny kurz nesmie prekrocit 150€!. Cize napr. 120€ suciastky plus 28€ posta je 148€. Takze ti vypocitaju dph z tych 148€ a clo neplatis. To ked ti vyjde napr. 151€, tak vtedy pocitaju dph zo 151€ a to co vyjde(cize suciastky+posta+dph), tak z toho celeho vypocitaju este aj clo(priemer okolo 10%).
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Jop, som postovne zahrnul pod suciarky pac na fajture to je takto spolu, ale mas pravdu.
Jak dlouho ti chodej baliky?Dusan píše:Jop, som postovne zahrnul pod suciarky pac na fajture to je takto spolu, ale mas pravdu.
Standartne cca 40dni,nestandartne 4mesiac a furt nic ale uz to vraj opustilo rusko.
Tak na 3 pokus to poslai 5.2 a 11.2 opusta rusko, len z Toliaty to je kus cesty na sk.
Tak na 3 pokus to poslai 5.2 a 11.2 opusta rusko, len z Toliaty to je kus cesty na sk.
Naposledy upravil(a) Dusan dne sob úno 13, 2021 08:43, celkem upraveno 1 x.
ale 1) "!je covid" a 2) už jsme OT, doufám, že si nechceš nechat poslat SW Cross PPLkem
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Kdo ja? Ale kdeze. Mne postaci Grad a nebo Tos M-1. Muzu zde pripojit soubor?Georgius píše:ale 1) "!je covid" a 2) už jsme OT, doufám, že si nechceš nechat poslat SW Cross PPLkem
Jasně, jenom pokud je to obrázek tak nesmí být větší než 800x800 pixelů A 180 kB (pro jiné typy souborů jsou, myslím, něaké jiné limity, ale na to jsem nikdá nenearazil a musel bych to hledat).syr007 píše:Kdo ja? Ale kdeze. Mne postaci Grad a nebo Tos M-1. Muzu zde pripojit soubor?Georgius píše:ale 1) "!je covid" a 2) už jsme OT, doufám, že si nechceš nechat poslat SW Cross PPLkem
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)