Hudba
Moderátor: Moderátoři
staci arn 6614 + stredak vyskac arn, cele to poresis za 2500,- + vyhybka, na auto to staci azaz..
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
No jak komu no... neco takovyho tam mam a nestaci.Hlavne to nestaci krmit radiem ty 70W basaky... to pak ani nemaji smysl.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Výškáč arn asi ne,že? Spíše arv ale to je fuk. Litráž kufru můžeš použít, pokud dáš basové repro tkzv freeair, které jsou dělané přímo do auta a není u nich rozhodující parametr litráže ozvučnice. Proto není arn od TVM ta dobrá volba-ono to hraje, ale se zesákem utrhneš membrány,protože hraješ do nepředepsané litráže-vím o čem mluvím,kamarád odkrouhl 3 páry a to nehrál nadoraz.Acibuk píše:staci arn 6614 + stredak vyskac arn, cele to poresis za 2500,- + vyhybka, na auto to staci azaz..
Bylo mi doporučeno koupit Monacor SP-252C. Mě by tyto zabraly celé plato, proto jsem volil SP-202C. Až to bude vše naimplantováno, napíšu první dojmy plus nějaké fotky-asi toho ale nebude moc vidět, protože to chci kvůli nenechavcům maskovat .
Mitsubishi Colt 1,5GLX
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen doplním, špatnou litráž poznáte, že vám při vyšším výkonu klepe kmitačka..denis píše:Výškáč arn asi ne,že? Spíše arv ale to je fuk. Litráž kufru můžeš použít, pokud dáš basové repro tkzv freeair, které jsou dělané přímo do auta a není u nich rozhodující parametr litráže ozvučnice. Proto není arn od TVM ta dobrá volba-ono to hraje, ale se zesákem utrhneš membrány,protože hraješ do nepředepsané litráže-vím o čem mluvím,kamarád odkrouhl 3 páry a to nehrál nadoraz.Acibuk píše:staci arn 6614 + stredak vyskac arn, cele to poresis za 2500,- + vyhybka, na auto to staci azaz..
Bylo mi doporučeno koupit Monacor SP-252C. Mě by tyto zabraly celé plato, proto jsem volil SP-202C. Až to bude vše naimplantováno, napíšu první dojmy plus nějaké fotky-asi toho ale nebude moc vidět, protože to chci kvůli nenechavcům maskovat .
21011 Zlomte VAZ
překlep, arv..denis píše:Výškáč arn asi ne,že? Spíše arv ale to je fuk. Litráž kufru můžeš použít, pokud dáš basové repro tkzv freeair, které jsou dělané přímo do auta a není u nich rozhodující parametr litráže ozvučnice. Proto není arn od TVM ta dobrá volba-ono to hraje, ale se zesákem utrhneš membrány,protože hraješ do nepředepsané litráže-vím o čem mluvím,kamarád odkrouhl 3 páry a to nehrál nadoraz.Acibuk píše:staci arn 6614 + stredak vyskac arn, cele to poresis za 2500,- + vyhybka, na auto to staci azaz..
na www.amplion.wz.cz jsou pekne navody na subwoofery do auta. Nějakej blázen dělal z dřevotřísky válcovej subwoofer, docela trpělivej:)
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
jestli vám mužu doporučit tak sem mrknete sem www.bsacoustic.sk
Já se tubě vyhýbám jako čert kříži-basy nejsou dynamické ale hučí a navíc už mám v kufru jeden válec-LPG a další už tam fakt nevleze. Do lady by to vešlo. JInak tuba na tuc-tuc stačí a hraje slušně-kamarádovi jsem odladil Renault Megane Coupe-4x repro+tuba. Přední jsou honěné rádiem, zadní repro zesákem 2 kanály a zbývající 2 kanály jsou v můstku a honí tubu. Montoval si to sám a taky to tak dopadlo-propusti nastavené blbě atd. Po mém zásahu to hraje jako víno ale basy jsou dunivé a hučivé, ovšem na jeho ducduc je to OK.
Mitsubishi Colt 1,5GLX
Tuba či bedna-ono je to to samé-bedna má litráž s basreflexem-tudíž ozvučnice a funí do kufru, který je přepažený. Tudíž tlučeš do dalšího prostoru. Ono se to zvukově jakoby nasčítá a basy jsou silnější, ale nejsou dynamické(ovšem to nasčítání neplatí vždy). Při poslechu rockové muziky je to oničem, proto jsem chtěl repra do plata-tam je to o něčem jiném.
Mitsubishi Colt 1,5GLX