Jinak víc druhů převodníků je tam kvůli kompatibilitě s MMS různých výrobců, pravděpodobně budeš kupovat PX6 (já mám PX5 a stačí mi až až)
Moderátor: Moderátoři
Ok pockam. Jsem zvedav na co stoho penezenka pusti???Georgius píše:Poštovné závisí na hmotnosti/objemu, to se takhle obecně nedá říct. Mřížku bych typoval stejnou, ale počkej na ostatní. Jako hrdý majitel neoplastovaného sedanu odpověď na první dvě otázky samozřejmě neznám
Uz jo.Tam jsem to vse sehnal.Dusan píše:Toto si cital? https://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?f=162&t=24865
A proc myslis ze chci vyhrivanej volant i sedacky a navigaci.Ten pocit kdyz ridicovy nemrzne prdel a ani ruce na volantu proze v rukavicich ridit je za trest je k nezaplaceni.Luděk Musil píše:Po zkušenostech s Grantou bych nešel pod verzi LUX. L.
No on je rozdil 1 minuta na volantu a nebo 10 minut u motoru kdyz je venku pod nulou.Georgius píše:vzhledem k tomu že Vesta topí podobně jako ostatní Lady mi vyhřívaný volant při teplotách nad -15 přijde zbytečný. Oproti tomu elektricky vyhřívané sklo a osvobození od škrabky na led stojí za každou investovanou korunu
Naštěstí ne. Když je auto zamrzlý a zasněžený, tak nastartuješ, zapneš rozmrazování skel a topení, jdeš odmést sníh ze skel a když máš hotovo sedáš do relativně vyhřátého odmraženého auta. A když se to mlží tak čudlík "defrost max" je topení skla + klima. Pěkně si to zapneš ksyž chceš ty a ne nějakej automat ...syr007 píše:Lada nema mlznej senzor aby se sama spustila klima???![]()
Ono jde oto ze to automat posle na celni sklo samo aniz by to clocek musel nekde nahanet kdyz zrovna jede autem.Coz je obcas k nezaplaceni.Georgius píše:Naštěstí ne. Když je auto zamrzlý a zasněžený, tak nastartuješ, zapneš rozmrazování skel a topení, jdeš odmést sníh ze skel a když máš hotovo sedáš do relativně vyhřátého odmraženého auta. A když se to mlží tak čudlík "defrost max" je topení skla + klima. Pěkně si to zapneš ksyž chceš ty a ne nějakej automat ...syr007 píše:Lada nema mlznej senzor aby se sama spustila klima???![]()
To sou ti, co rano zasmradi cely panelakGeorgius píše:Naštěstí ne. Když je auto zamrzlý a zasněžený, tak nastartuješ, zapneš rozmrazování skel a topení, jdeš odmést sníh ze skel a když máš hotovo sedáš do relativně vyhřátého odmraženého auta. A když se to mlží tak čudlík "defrost max" je topení skla + klima. Pěkně si to zapneš ksyž chceš ty a ne nějakej automat ...syr007 píše:Lada nema mlznej senzor aby se sama spustila klima???![]()