vyfuk - rezonator
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
uz to slovo tlumic mluvi za vse... Ja bych to videl na ladeny svody (prvni dil) a potom 50tkovy system az dozadu bez tlumicu hladka rura a na konci neco jako madar akrorat na prumer potrubi 50.Tenhle system musi s prehledem stacit na vykony i okolo 150hp a to kazdej na Lade nema ze....
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže mám setjný problém jako zakladatel - odešel mi středový tlumič, uvažuju nad náhradou rezonátorem, nějakým levnějším za 500. Mám sériové svody a Maďara, zajímá mě, jak moc se změní zvuk motoru (nechci, aby mě stavěli benga)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Ten spodní si nekupuj, je to jen kus trubky uvnitř spirálově drážkované, několik stovek v čoudu a efekt asi žádnej... Kus trubky koupíš ve Feroně za pár korun.
Tyhle věci se používají na závodních strojích, párkrát jsem to viděl na silničních motorkách. Nevíš jestli máš správnej průměr, vzdálenost od motoru a další. Taky jestli je vůbec naše potrubí správně tvarované pro jeho použití. Ten náš ohyb nad nápravou to stejně všechno brzdí...
Ty horní dva na obrázku vypadají zároveň jako i tlumič, jenže ta práce s tím... není lepší koupit za 500,- originál díl?
No, já osobně bych sehnal trubku a napchal to tam, je to nejlevnější. Jelikož už s Ladou nemám velké plány, tak se řídím takto...
Tyhle věci se používají na závodních strojích, párkrát jsem to viděl na silničních motorkách. Nevíš jestli máš správnej průměr, vzdálenost od motoru a další. Taky jestli je vůbec naše potrubí správně tvarované pro jeho použití. Ten náš ohyb nad nápravou to stejně všechno brzdí...
Ty horní dva na obrázku vypadají zároveň jako i tlumič, jenže ta práce s tím... není lepší koupit za 500,- originál díl?
No, já osobně bych sehnal trubku a napchal to tam, je to nejlevnější. Jelikož už s Ladou nemám velké plány, tak se řídím takto...