A na Grantu ani Vestu s koupí nosičů neuvažuju.
Jinak řečeno: co se nevleze do kufru nebo do přívěsu - tak se mnou nejede

Moderátor: Moderátoři
První elektrokolo na světě.Luděk Musil píše:Od doby, kdy mi elektrické vedení sundalo ze střechy (2103) jízdní kolo...
Dlužno podotknout, že to byl Favorit, takže první ČESKÉ …nespor.jenda píše:První elektrokolo na světě.
... opravim, ceskoskovenskeLuděk Musil píše:Dlužno podotknout, že to byl Favorit, takže první ČESKÉ …nespor.jenda píše:První elektrokolo na světě.. L.
Jako prototyp či model ano, jako konkrétní kus negogo píše:... opravim, ceskoskovenske![]()
Ked uz sme znova v OT, ako sa ti podarilo nosicom+bicyklom sundat elektricke vedenie? V poho napis aj do sukromnej spravy...Luděk Musil píše:Jako prototyp či model ano, jako konkrétní kus negogo píše:... opravim, ceskoskovenske![]()
- kupoval jsem si je (bylo vyrobeno) v 93-tím.
Ale to jsem/jsme poněkud odbočili. L.
Ne - obráceně.sickwokmove píše:..., ako sa ti podarilo nosicom+bicyklom sundat elektricke vedenie? ...
Luděk Musil píše:Ne - obráceně.sickwokmove píše:..., ako sa ti podarilo nosicom+bicyklom sundat elektricke vedenie? ...
Nesundal jsem bicyklem na nosiči a zahrádce elektrické vedení
Nýbrž naopak elektricé vedení mi sundalo bicykl na nosiči a zahrádce z auta. Prostě doma na dvoře mám na ocelovém lanku (cca 0,5 cm v průměru) navázaný elektrický kabel na osvětlení, který je mezi domem a stodolou zhruba ve výšce 3 metry. No a když jsem pod ním chtěl podjet v sestavě auto + zahrádka + kolonosič + kolo … tak jsem byl vysokej. L.
Blbost. Rokycany byly dycky v Česku. I za dob Československa.Luděk Musil píše:Jako prototyp či model ano, jako konkrétní kus negogo píše:... opravim, ceskoskovenske![]()
- kupoval jsem si je (bylo vyrobeno) v 93-tím.
Ale to jsem/jsme poněkud odbočili. L.
Teepee píše:... skobička ...
... preto nosim bicykle (okrem inych mam aj ceskoslovensky favoritLuděk Musil píše:Teepee píše:... skobička ...![]()
![]()
![]()
Pche
Prej skobička
. Z jedný strany kramle, z druhý strany 12-ka hmoždina se šroubem a okem. Myslím, že bych se na tom vprostřed klidně zhoupnul
. L.
PS: ale už bychom se opravdu zase mohli vrátit k těm střešním nosičům