Tažný může taky bejt úplně k prduVašátor píše:Njn, tažný a skif to do budoucna jistí.
Včera jsem si udělal cestovní pojištění.
Moderátor: Moderátoři
Tažný může taky bejt úplně k prduVašátor píše:Njn, tažný a skif to do budoucna jistí.
Nevzpomínám si, že by na Bukovou položili koleje .Laďuša píše:Včera jsem si udělal cestovní pojištění.
Hospoda je cash only, ak to od minula nezmenilimceza píše:Jak je to v te nedaleke hospode s placenim? Berou karty? Ptam se, protoze pokud mi pivo prodaji jen za hotovost, obrovsky naroste pocet valut, ktere musim smenit
Podľa mňa nie, ale skús kuknúť ich FB a prípadne napíš alebo zavolaj priamo majiteľovi.mceza píše:Jak je to v te nedaleke hospode s placenim? Berou karty?
FIO má zadarmo europlatby na slovensko, si vyžádej zálohovou fakturumceza píše:Jak je to v te nedaleke hospode s placenim? Berou karty? Ptam se, protoze pokud mi pivo prodaji jen za hotovost, obrovsky naroste pocet valut, ktere musim smenit
Bicykl a sandály by mu pojistit mohli … umí šlapat Na to se taky ptajíVašátor píše:… . Třeba na kole.
To si zvykneš jak my <3mceza píše:Ja zapomnel, do jake pokrokove zeme to vlastne jedu Kemp, ktery neni kemp. Hospoda, ktera bere karty, ale nebere je...