![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Gives thy a finger :finga:](./images/smilies/icon_fU.gif)
Moderátor: Moderátoři
Paľ do rici s tymi rečami užMakar píše:Zdá sa, že našej Lade sa celkom dobre darí, predaje aut aj v tejto kríze trhajú rekordy:
https://www.autoforum.cz/predstaveni/la ... tomobilka/
Aj našej Veste sa darí, veď okrem materského Iževsku sa vyrába aj v kazašskom Usť-Kamenogorsku, v Čečensku a štvrtý závod by mal byť v
ukrajinskom Záporoží. Ale Ukrajinu ovládajú smradľavé amícke hyeny a euro-fašóuni z Nazi-Únietakže tam to reálne nevidím.
Iba ak by sa Ukrajinci zobudili a poriešili týchto votrelcov krásne brutálnym spôsobom![]()
![]()
![]()
![]()
Jak jen reagovat slušně ... toto jsou opravdu HLOUPÉ řeči! nepatřící na toto forum.Makar píše: Ale Ukrajinu ovládajú smradľavé amícke hyeny a euro-fašóuni z Nazi-Únietakže tam to reálne nevidím.
Iba ak by sa Ukrajinci zobudili a poriešili týchto votrelcov krásne brutálnym spôsobom![]()
![]()
![]()
![]()
1) Nie som zamestnanec Škodovky a ani som nikdy jej zamestnancom nebol.Makar píše:Bohužiaľ, nepíšem to rád, ale taká je situácia na Ukrajine. Taká je realita!
Že sa to tebe nepáči, za to nemôžem. Veď tebe ako zamestnancovi Škodovky to asi aj vyhovuje.
Som z toho skôr smutný, že v tomto našom slovenskom "Protektoráte" sa už nové Lady predávať nebudú a
euro-fašóuni z nás spravili exotov.
Napiš Krokoušovi s Tommelem, mám pocit, že jak říkal jeden bazarník "Sehnat se dá cokoliv, je to jen otázka času a peněz" ...Jan Vaníček píše:Jak by k tomu přišli ostatní výrobci a dovozci, když oni musí plnit a musí tam mít ty drahé mechanismy a Lada ne? Vždyť patří do koncernu, který všemi těmito věcmi disponuje. A opačně. Taky bych si hned koupil Škodovku, která se vyrábí v Rusku, protože má stále řadu osvědčených motorů, které jsou v EU zakázané. Ale to už je jiná diskuse, že.