Cyklisté
Moderátor: Moderátoři
Re: Cyklisté
Nedavno jsem kolem Dukovan videl 4 pohodaře na starych skladackach nalozenymi brasnami, tak bych si s tim cyklocestovanim nejak hlavu nelamal
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak v dubnu byly omezený možnosti, co se smí a co se nesmí dělat, vrhnul jsem se pořádně na kolo. A najel jsem 800 kilometrů. Statistiku si vedu od roku 2000 a v 15 letech z 20 jsem tulik nenajel ani za celej rok
Jo, je to samochvála, ale možná už se mi to nikdy nepodaří
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Ja uz najel 8
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
km ?Křečík Barbuška píše:Ja uz najel 8
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Slusny, silnice nebo horak?Laďuša píše:Jak tak v dubnu byly omezený možnosti, co se smí a co se nesmí dělat, vrhnul jsem se pořádně na kolo. A najel jsem 800 kilometrů. Statistiku si vedu od roku 2000 a v 15 letech z 20 jsem tulik nenajel ani za celej rok
VAZ 2104 1.3 1989
Pekny vykon, to uz se clovek provětra. Jak byla ta karantena, tak byl svaty klid na cestach, to uz je v dnesnich dnech pryc. Mi ted nezbyvalo, nez prejet na kole cele Brno z vychodu na zapad a to byla sila. Jako cyklista jsem byl uplne v pasti. Na silnice rozumny clovek jen tak nevjede, na chodnik se nesmi a ztezky pro cyklisty vedou vsude jinde nez by se zrovna hodilo. No nastesti je to v Brne docela tolerantni a pridal jsem se k jedincum na chodniku. Ve FM bych na nich byl pro mestaky jasny ukol..
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Sic horák, ale tak 66% po silnicích a 28% po polních a lesních cestach.JmJ píše:Slusny, silnice nebo horak?Laďuša píše:Jak tak v dubnu byly omezený možnosti, co se smí a co se nesmí dělat, vrhnul jsem se pořádně na kolo. A najel jsem 800 kilometrů. Statistiku si vedu od roku 2000 a v 15 letech z 20 jsem tulik nenajel ani za celej rok
Jináč Plzeň se tak ňák project dá, ale jsou místa, ke kterým bych měl výhrady.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Já hlásím dnešních 38 km, hezký okruh. Patrně večer budu cítit bolest.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Takto si huntovat tělo....radek mb píše:Já hlásím dnešních 38 km, hezký okruh. Patrně večer budu cítit bolest.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já dneska jenom 30. Nebolí mě nic, ale bylo mi naznačeno, že bych už měl regenerovat
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ja mam zkusenost, ze 30 km na horaku po kopeckach cestou necestou vyda za 70 km po silnicichLaďuša píše:Sic horák, ale tak 66% po silnicích a 28% po polních a lesních cestach.JmJ píše:Slusny, silnice nebo horak?Laďuša píše:Jak tak v dubnu byly omezený možnosti, co se smí a co se nesmí dělat, vrhnul jsem se pořádně na kolo. A najel jsem 800 kilometrů. Statistiku si vedu od roku 2000 a v 15 letech z 20 jsem tulik nenajel ani za celej rok
Jináč Plzeň se tak ňák project dá, ale jsou místa, ke kterým bych měl výhrady.
Ja zacal krouzit na kole jeste pred virem, casto ve vice lidech, tak to neni uplne sprint:
namatkove, pro inspiraci, kdyby nekdo zavital na dovolenou na Moravu
https://mapy.cz/s/jejoboceko
https://mapy.cz/s/bacuborake
https://mapy.cz/s/gumategasa
https://mapy.cz/s/jomapuvura
VAZ 2104 1.3 1989
krasna trasa: https://mapy.cz/s/jomapuvura
se mne zastesklo po mem rodnem kraji
se mne zastesklo po mem rodnem kraji
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
Pěkný výkon, Láďo!
Já minulý rok lehce vylepšil můj bycikl, přičuchnul k potulkám na kole na více dnů...alias cyklo-gypsy a nějak se mi to zalíbilo.
Celkovou váhu kola se snažím držet pod 25 kily a celkem to i jde občas někde přenést atd.
Letos jsem měl v plánu jet od ústí Labe nad Hamburkem do Prahy, ale vzhledem k situaci jsem letošní plán upravil na zbytek, čili Stříbrná Skalice - pramen Labe - Stříbrná Skalice .
Nejsem polykač kilometrů, s přibývajícími léty už z kopců taky nelítám jak smyslů zbavený a leckterý kiosek mám potřebu vyzkoušet osobně, zase jsem ale zvyklý vstávat s kuropěním a tak se mi celkem často naskytnou pěkné chvíle úplně bez lidu.
Na fotce je soutok Labe a Cidliny...pěkný místo, pěkný kemp a nádherný výčep s grilem plným čerstvých ryb a dalšího masa i nemasa . Doporučuji jak Labskou cyklostezku, tak celý tento kraj.
Já minulý rok lehce vylepšil můj bycikl, přičuchnul k potulkám na kole na více dnů...alias cyklo-gypsy a nějak se mi to zalíbilo.
Celkovou váhu kola se snažím držet pod 25 kily a celkem to i jde občas někde přenést atd.
Letos jsem měl v plánu jet od ústí Labe nad Hamburkem do Prahy, ale vzhledem k situaci jsem letošní plán upravil na zbytek, čili Stříbrná Skalice - pramen Labe - Stříbrná Skalice .
Nejsem polykač kilometrů, s přibývajícími léty už z kopců taky nelítám jak smyslů zbavený a leckterý kiosek mám potřebu vyzkoušet osobně, zase jsem ale zvyklý vstávat s kuropěním a tak se mi celkem často naskytnou pěkné chvíle úplně bez lidu.
Na fotce je soutok Labe a Cidliny...pěkný místo, pěkný kemp a nádherný výčep s grilem plným čerstvých ryb a dalšího masa i nemasa . Doporučuji jak Labskou cyklostezku, tak celý tento kraj.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
Jel jsem o víkendu po silnici první třídy (autem) a jeden cyklista za to bral teda pořádně https://youtu.be/C5b5hbEVRqU
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
hezký ! Co používáš za zadní kameru ?
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )