Lada Vesta Ice
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada Vesta Ice
valda1971
..ďakujem
Makar
Vďaka..s tým výberom sme to mali skoro rovnako...až na tých rumunských cigánov (skoro som si oprskal monitor )
Vo svojom prvom príspevku som zabudol ešte spomenúť, že v jednu dobu ma žena stále obťažovala s Daciou..najprv so Sandero-m (tuším to bol stepway) a neskôr s Duster-om. Až som jej raz ukázal Ladu Vestu a voľba bola jasná aj u nej
Georgius
..namôjdušu neopisoval A ešte jedno máme spoločné..keď som si Vestu viezol domov (vzdialenosť necelých 100 km), burácali poriadne búrky s hustými lejakmi
Díky...okukovačov a aj zopár vypytovačov som už na benzínke i mimo nej zažil.
..ďakujem
Makar
Vďaka..s tým výberom sme to mali skoro rovnako...až na tých rumunských cigánov (skoro som si oprskal monitor )
Vo svojom prvom príspevku som zabudol ešte spomenúť, že v jednu dobu ma žena stále obťažovala s Daciou..najprv so Sandero-m (tuším to bol stepway) a neskôr s Duster-om. Až som jej raz ukázal Ladu Vestu a voľba bola jasná aj u nej
Georgius
..namôjdušu neopisoval A ešte jedno máme spoločné..keď som si Vestu viezol domov (vzdialenosť necelých 100 km), burácali poriadne búrky s hustými lejakmi
Díky...okukovačov a aj zopár vypytovačov som už na benzínke i mimo nej zažil.
Ahoj, blahoželám k výbornému výberu a veľa šťastných kilometrov a pekných zážitkov s auti
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Liftback
Hoj..a ďakujem
Hoj..a ďakujem
Zdravím,pěkný den.
Tak se Lada Vesta začala prodávat také v Písku.
Je to firma B M Auto Písek,předváděcí vůz mají Lada Vesta SW Cross cena je 384900 kč včetně metalízy.Cena sedana Ice je 299000kč.
Byl jsem to okouknout osobně je to tam dobré.
Adresa je Písek,tř.Nár.Svobody31/13.
Jinak náš černý sedan Ice překročil nájezd 34000 km,kolik Vestiček už v čr asi jezdí...
Ještě tel do Písku B M Auto je 733523334.
Tak se Lada Vesta začala prodávat také v Písku.
Je to firma B M Auto Písek,předváděcí vůz mají Lada Vesta SW Cross cena je 384900 kč včetně metalízy.Cena sedana Ice je 299000kč.
Byl jsem to okouknout osobně je to tam dobré.
Adresa je Písek,tř.Nár.Svobody31/13.
Jinak náš černý sedan Ice překročil nájezd 34000 km,kolik Vestiček už v čr asi jezdí...
Ještě tel do Písku B M Auto je 733523334.
Naposledy upravil(a) Georgius dne stř dub 17, 2019 17:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pro dopisování informace používej funkci "upravit"
Důvod: Pro dopisování informace používej funkci "upravit"
Pěkný den přeji.
Nové Lady Vesty jsou nyní také na výstavě HOBBY v Českých Budějovicích 8-12 Května,vystavuje zde firma B M Auto Písek.
Podle informací z uvedené firmy by měli být vystavené 3 vozy.
Nové Lady Vesty jsou nyní také na výstavě HOBBY v Českých Budějovicích 8-12 Května,vystavuje zde firma B M Auto Písek.
Podle informací z uvedené firmy by měli být vystavené 3 vozy.
Pěkný den všem..
Naše Lada černá Vesta Ice má nyní najeto 40 000km při pr.spotřebě 7,4 l/100km.
Přívěsný vozík také tahá skvěle,tento měsíc jde na přestavbu na lpg,v Písku kde se také prodávají Lady jezdí i vozy Lada Vesta jako taxi a také na lpg.
Jinak auto je stále terčem dotazů a lide jej stále zvědavě okukují.
Naše Lada černá Vesta Ice má nyní najeto 40 000km při pr.spotřebě 7,4 l/100km.
Přívěsný vozík také tahá skvěle,tento měsíc jde na přestavbu na lpg,v Písku kde se také prodávají Lady jezdí i vozy Lada Vesta jako taxi a také na lpg.
To víš, v Čechách je to pořád "exot", já to poznávám i s 6 let starou PriorouArny píše:......
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Krásný den všem
K dnešnímu dní dni mám najeto 44500km na černém sedanu Ice.stále se kochám...krásnou jízdou a občas dotazy kde jsi to koupil,vzal jsem Ladu Vestu v létě na burzu v Hodonicích u Bechyně když jsem prodával nějaké krámy a to bylo zajímavé co lidí se přišlo podívat a auto.
K dnešnímu dní dni mám najeto 44500km na černém sedanu Ice.stále se kochám...krásnou jízdou a občas dotazy kde jsi to koupil,vzal jsem Ladu Vestu v létě na burzu v Hodonicích u Bechyně když jsem prodával nějaké krámy a to bylo zajímavé co lidí se přišlo podívat a auto.
Tak to ja už mám skoro 40 000 na
LPG s čiernou crosskou
LPG s čiernou crosskou
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Pěkný den všem,v červnu 2020 budu mít Ladu Vestu Ice 3 roky,k dnešnímu dni mám najeto 48500 km,t toho 8500 na Lpg.Motor i na plyn jede moc pěkně i s plným přív.vozíkem.Nedávno jsem dostal email od známých lidí z Val.Meziříčí...koupili si v Remoraidu novou Ladu Vestu Sedan verze Lux,tak nás opět další pěkné autíčko mezi námi.Jinak v okolí Písku také jezdí pár vozů at je to Vesta nebo Niva.Kolik je asi vozů v republice nyní...odhaduji asi do 100 Vest.Kdo by věděl přesnější počet,napište. :yawinkle:Jako náhradní vozidlo máme doma Ladu 2105 z r-1986.
Tak v ČR určitě k 100 Vest není. Sice nevím, ale tipoval bych tak 10-20 kousků maximálně.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Tak podle naší wiki https://forum.ladaklub.com/wiki/lada:st ... []=prodeje se v Československu prodalo 1257 vest , něco se dotáhlo z Německa, takže já bych čekal tak 40 ks.
https://www.mdcr.cz/Statistiky/Silnicni ... tr-vozidel má trochu rozbité tabulky, ale tov_zn_modifikace ukazuje že k 1.1.2020 byly registrovány:
10x Lada Vesta
47x Lada Lada Vesta
1x Lada Lada Vesta ICE
1x Lada Lada Vespa
6x Lada Lada Lada Vesta GF
1x Lada Vesta Lada Vesta GF
3x Lada Niva Vesta1.7 I MV
a 1x XRAY
Takže když z toho vyhodím zjevné ptákoviny, je vidět, že a) je v registru pěknej čurbes, b) odhad 66 Vest by mohl být reálný
https://www.mdcr.cz/Statistiky/Silnicni ... tr-vozidel má trochu rozbité tabulky, ale tov_zn_modifikace ukazuje že k 1.1.2020 byly registrovány:
10x Lada Vesta
47x Lada Lada Vesta
1x Lada Lada Vesta ICE
1x Lada Lada Vespa
6x Lada Lada Lada Vesta GF
1x Lada Vesta Lada Vesta GF
3x Lada Niva Vesta1.7 I MV
a 1x XRAY
Takže když z toho vyhodím zjevné ptákoviny, je vidět, že a) je v registru pěknej čurbes, b) odhad 66 Vest by mohl být reálný
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
- Křečík Barbuška
A Granty jako nic?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Si je dohledej, tady jsme v kategorii Vesta Problém je, že v kalinograntách je ještě větší čurbes než ve Vestách ...
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Moje Vesta v té statistice není, já registroval 2.1.2020
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska