Poteším ťaLuděk Musil píše:Jediná věc, která mě, obecně, na všech autech štve je nemožnost zapnout/zapálit mlhovky při obrysových světlech. Jsou situace, nejčastěji mlha, kdy je opravdu nejlépe vidět pouze na mlhovky. L.

Moderátor: Moderátoři
Poteším ťaLuděk Musil píše:Jediná věc, která mě, obecně, na všech autech štve je nemožnost zapnout/zapálit mlhovky při obrysových světlech. Jsou situace, nejčastěji mlha, kdy je opravdu nejlépe vidět pouze na mlhovky. L.
záleží jaký máš na 2112 světla, jestli čočky, nebo paraboly, tedy ne že by ty paraboly bůhvíjak svítily dobře, ale aspoň tak nějak normálně jako svítí starší auta, čočky to je veřejný ohrožení s tím vyject za tmy, ale zase vypadaj hustěstano112 píše:Áno Kalina má H7/H1 a porovnať to?S Grantou to síce neviem porovnať,ale podľa mňa sú to tie isté svetlomety,čo sú aj v Sandere a keďže so Sanderom som už čo to najazdil,tak viem k tomu povedať toľko:Kalina svieti aj viac do strán,čiže pocit zo svietenia je lepší,vodič má za volantom istejší pocit.Na Kaline málokedy zapínam dialkové,lebo tie svetlá svietia fakt perfektne,s 2112 to fakt nejde porovnať,to je ako prechod z klasických žiarovie k halogénovýmzelvotron píše:Liftback: ty máš osmiventil?
ano kalina je taková modernější, granta zase větší, každý má něco, ale hlavně tam vidím funkční rozdíl v předních světlech, granta H4, kaina dvojparabola asi H7/H1, docela by mě zajímalo vzájemný porovnání jak to svítí
.Napr. keď u Kaliny zapnem pri zapatých svetlách aj mlhovky,skoro to ani nepostrehneš,proste svietivosť svetlometov je zatiaľ na jednotku.
Ale darí sa muCory píše:Nic v zlom, ale ja mam pocit, ze Liftback o tom aute len sniva, auto nikde a staci mu len o nm pisat
Klucííí neberte mu iluzi, já mám svůj "sen" Prioru - dnes už stará záležitost, 4tým rokem a bez problémů a korozezelvotron píše:Tak na rovinu v případě lady je to snění určitě bezpečnější a jistější varianta