Tak ako by som to povedal-napísal, Granta len keď pozrieme na vozidielko z predu je naozaj úžšia a malá, je síce dosť vysoká čo sa týka na svoj rozmer a pre dochádzačov na chalupu a chatu v ťažšom teréne je výborná, na cestách a dialniciach to trochu poskakuje, ked zafúka vietor ešte viac - doslova ťahá na stranu, to som najviac zažil na Dechtároch, ale ako už bolo spomínané je to ľahké a svižné vozidielko už v základe s takýmto motorom, po drobnej úprave to bolo už žihadlo, na dialniciach aj keď Granta revala a hučala tak letela ako strela a rezal som koncerny hlava nehlava

v mojej veľkosti samozrejme netrúfal som si na lode, ale člnky od škodovky, korejske autíčka a francúzske kolieska to dalo na šupu.
Ako som už spomínal Vesta je v tom kultivovanejšia, je skutočne ťažšia, ale zas čo som po 1000km zistil stabilnejšia predsa ta náprava a šírka robia svoje, je aj tichšia už v základe aj keď sa na nejaké úpravy chystám, možno v lete dolepím dvere a pár plechov, prednú kapotu a pod. Ono je to ešte surové auto, ani na ňu netlačím a tak trochu si to určite aj užívam, lebo stále keď som pri aute dobehnú aspoň traja ľudia a musím ju komentovať

za tú cenu s takou len strednou ICE výbavou takýto voz a motorizáciu nekúpite, a hotovo. Nejaké úpravy budem robiť až samozrejme neskôr teraz mi to nie je potrebné kým ju nezabehnem a nevymením aspoň prvý olej nemá to akosi význam, po dialniciach som šiel snáď len 1 - 2x cez 130/140 keď už to bolo na hrane s bláznami na ceste. A tu je aj jedná vec, predsa len Sedan je ľahší, aj keď ma veľa ľudí prehováralo a ponúkalo mi Cross tak som vedel, že ten nepomer výkonu a hmotnosti je už veľký a ťažko sa bude dobiehať, skúšal som jednu z prvých Crossiek v Galante, možno tak ešte Cross a SW s 1.8/2.0+ nejaké upravy by to bolo fajn. Ale zas povedzme si narovinu, tu na Slovensku tám tá 1.6tka postačuje keď jazdíme rozumne.