Lada a novy koronavirus COVID-19
Moderátor: Moderátoři
Lada a novy koronavirus COVID-19
Je vozenie v aute vseobecne bezpecne ? Ma Niva nejake filtre a pri vozeni po meste moze do auta vniknut nakaza ? Alebo ked je uz teply motor nezdochne to ked to ide cez kurenie ?
Re: Lada a novy koronavirus COVID-19
Za mne je bezpečnější jet ve svém autě, než MHD či pěšmo.
Priora sice má pylový filtr, ale je otázkou či by pomohl proti koronaviru když jej nezastaví ani "běžné" roušky.
Priora sice má pylový filtr, ale je otázkou či by pomohl proti koronaviru když jej nezastaví ani "běžné" roušky.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Vodka zastaví při správném užití cokoliv
.
Řeknu to takhle: pokud zapneš ventilaci a bezdomovec ti bude kašlat do nasávání vzduchu tak máš smolíka tak jako tak, útěchou bude, pokud ti do sání nenablije ...
Tím bych asi OT uzavřel.

Řeknu to takhle: pokud zapneš ventilaci a bezdomovec ti bude kašlat do nasávání vzduchu tak máš smolíka tak jako tak, útěchou bude, pokud ti do sání nenablije ...
Tím bych asi OT uzavřel.
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze
)

- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Jízda autem je všeobecně velmi nebezpečná záležitosttajga píše:Je vozenie v aute vseobecne bezpecne ?

O jednom autě bych tedy věděl, ale pochybuju, že je odolná proti bakteriím a virům: https://www.auto.cz/galerie/novinky/619 ... sti?foto=2
Obecně žádný vůz není vybaven bakteriálními či virovými filtry

21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nadruhou stranu je to zajímavý námět na postapo tuning. Třeba v kombinaci s Geiger-Müllerovým počítačem pod předním nárazníkem
Niva mi přijde jako vhodný kandidát na takovéto úpravy vzhledem k tomu, že se předpokládá brodění vodou atd, tak jde jen o spolehlivý vzduchový filtr FP4+ a utěsnění ostatních vstupů do vozidla (ideální by bylo udržování přetlaku, t.j. přes filtr nasávat "čistý" vzduch a ventilaci na co nejvyšší stupeň).

VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
)

Omyl. prave ze vela aut uz zacali osadzat bakteriovymi a virovymi filtrami.
Mna to napadlo podla cinskeho auta, ktore sa objednava cez internet a pristavia ho pred dom a kluce ti hodia do schranky. takze nemusis z nikym prist do styku
https://www.autorevue.cz/geely-icon-lev ... oronavirem
Este udajne je na to vhodny vzduchovy filter co pouziva Tesla a myslim ze to je rovnaky ako ide do Xiaomi Mi2 cisticky vzduchu.
Nahodit ho do auta a mat stale pusteny ventilator aby bol pretlak.
Mna to napadlo podla cinskeho auta, ktore sa objednava cez internet a pristavia ho pred dom a kluce ti hodia do schranky. takze nemusis z nikym prist do styku
https://www.autorevue.cz/geely-icon-lev ... oronavirem
Este udajne je na to vhodny vzduchovy filter co pouziva Tesla a myslim ze to je rovnaky ako ide do Xiaomi Mi2 cisticky vzduchu.
Nahodit ho do auta a mat stale pusteny ventilator aby bol pretlak.
chytit koronu v aute z nasateho vzduchu z venku jiste mozne je, ale pravdepodobnost je tak nizka ze o tom snad ani nema cenu uvazovat. presne cislo nemam, ale pocitam ze to bude klidne jedna k miliarde, ne-li mnohem vic.
resit tohle kdyz lidi ani nenosi rousky je nesmysl. prvni by se meli resit zakladni jednoduche veci a to je treba ta rouska. kdyz jsem je chtel pred tremi tydny v Liberci v lekarne koupit, doktor v lekarne se mne vysmal ze rouska stejne virus nezastavi. ano, nezastavi, ale omezi prenos treba o 90% a to je dost podstatne, ne? nechapu proc to v Evrope jeste nikdo nepovedel.
resit tohle kdyz lidi ani nenosi rousky je nesmysl. prvni by se meli resit zakladni jednoduche veci a to je treba ta rouska. kdyz jsem je chtel pred tremi tydny v Liberci v lekarne koupit, doktor v lekarne se mne vysmal ze rouska stejne virus nezastavi. ano, nezastavi, ale omezi prenos treba o 90% a to je dost podstatne, ne? nechapu proc to v Evrope jeste nikdo nepovedel.
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
Moje Lada 1500 bez filtru, když rozhicuje radiátor, tak spálí všechny koronaviry světa. Kdyby jezdily všechny vozy s VAZ LADA s pohonem zadních kol, se zapnutým topením a jeho ventilátorem, tak nakonec přefiltrují atmosféru celého světa a bude všude už jen zdraví. Škoda, že neí LADA sraz, stal by se z něj jeden velký filtr... Víc napsat nemohu, musím si zajet do Bohnic k doktoru.
LADA 1500 béžové barvy, r. v. 1977, typ 2103
LADA 1500s červené barvy, r. v. 1979, typ 21061 (už bez papírů).
LADA 1500 tmavě modré barvy, r.v.1987, typ 2107
LADA 1500s červené barvy, r. v. 1979, typ 21061 (už bez papírů).
LADA 1500 tmavě modré barvy, r.v.1987, typ 2107
Máš v autě místo navíc? Přijde mi, že mám korona virus už jen z toho, jak o něm všude slyšímHonza854 píše:Víc napsat nemohu, musím si zajet do Bohnic k doktoru.

- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Do Bohnic nejezdi. Pro Ladanadšence je tuto! https://nastenkaladalecebny.estranky.cz/Marťas píše:Máš v autě místo navíc? Přijde mi, že mám korona virus už jen z toho, jak o něm všude slyšímHonza854 píše:Víc napsat nemohu, musím si zajet do Bohnic k doktoru.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

- Křečík Barbuška
Doporucuji poridit Kalinu Mk. I. To je tak zku*veny auto, ze na to ani ta korona neleze
.

Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Jel jsem s ním naposledy dnes, takže léčebnu prozatím vynechávámKřečík Barbuška píše:Doporucuji poridit Kalinu Mk. I. To je tak zku*veny auto, ze na to ani ta korona neleze.

Vodku ted vozim v aute na desinfekci ruk. Nalit ji do nadechu ventilace by mozna taky stalo za uvahu, jen nevim jak s tim rozhicnutym topenim.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Obecně jakákoliv kořalka do volume 40 nehoří.
Takže je to vlastně bezpečná - nehořlavá kapalina a lze s ní i hasit požár
.
Já bych ji tedy radši lil do krku, seděl na židli a zádumčivě hleděl do plamenů
.
L.
Takže je to vlastně bezpečná - nehořlavá kapalina a lze s ní i hasit požár

Já bych ji tedy radši lil do krku, seděl na židli a zádumčivě hleděl do plamenů

L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!