turbo
Moderátor: Moderátoři
Povoluje to normalne stahnout jen jednou za mesic, kdyz stahujes to druhe video, musis pockat cca pul minuty, odpocitava se to..
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
-
- Kontaktovat uživatele:
ty kraaaaaaaavo
sakra a viete si este predstavit, ze by na kazdej rychlosti nehrabal? Na tom stratil tak 1,5sekundy. Cize necelych 8-1,5 a mame tu uplne fyzikalne zakony popierajuci zigul. Inak Zigul ktory hrabe este aj a stvorke som este nikdy nezazil
Jaj ja som si to vecer stiahol ale pozrel az teraz a dobre som urobil, to by som vazne nespal v noci
sakra a viete si este predstavit, ze by na kazdej rychlosti nehrabal? Na tom stratil tak 1,5sekundy. Cize necelych 8-1,5 a mame tu uplne fyzikalne zakony popierajuci zigul. Inak Zigul ktory hrabe este aj a stvorke som este nikdy nezazil
Jaj ja som si to vecer stiahol ale pozrel az teraz a dobre som urobil, to by som vazne nespal v noci
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
http://www.velorexy.cz/clanky/zajimavos ... 545_01.wmv
taky dobry:-))
ale ze bych kvuli tem videum nemohl spat , nebo ze bych mel erekci když se koukam na ten film s tachometrem v hlavni roli ..to teda ani nahodou
ale ze bych kvuli tem videum nemohl spat , nebo ze bych mel erekci když se koukam na ten film s tachometrem v hlavni roli ..to teda ani nahodou
-
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Ježiš, to je brutál! A motor si jen tak šeptá - je to jen skoro 200 km/h, tak cooo....Jiri píše:http://www.velorexy.cz/clanky/zajimavos ... 545_01.wmv
2107 was produced with 1.3, 1.5 and 1.7i. 1.3 and 1.5 are almost the same. 1.3 is reving little higher. 1.5 has little more torque. Turbo works the same in 1.3 and 1.5Pája píše:Tak sem zase na pár dní pěkně nasranej...
To Janisz: Why 1300ccm in 2107? Is this motor originaly mounted in this car or are any problems with adding turbo on motors with larger displacement?