Moderátor: Moderátoři
Chudák Cory, už chápu proč ho čipování přestalo bavitgrafi2 píše:Ja som dostal vysvetlenie ku každej položke v ktorej sa niečo zmenilo + čo to ovplyvní.
odporúčaš to aj keď je v záruke? ak áno tak by som do toho išielCory píše:Presne kvoli takymto omackam okolo toho som s tym prestalPresviedcat nebudem nikoho, je to kazdeho slobodna volba. Ked som ponukol moznost, ze pridem do CR a spravi sa to hromadne, tak nakoniec polovica ludi odskocila. Dokonca som bol dohodnuty s jednym panom z fora s Nivou, ze sa unho zastavim cestou spat...a ten uz ani neodpisal
Ja som zaujem o chip mal, chcel som sa stretnut. Napisal som ti spravu, ze dojdem za tebou do KE na pokec a uz si sa neozval. Poslal som ti VIN cislo aj tel. kontakt. Takze problem nie je len na jednej strane...Cory píše:Presne kvoli takymto omackam okolo toho som s tym prestalPresviedcat nebudem nikoho, je to kazdeho slobodna volba. Ked som ponukol moznost, ze pridem do CR a spravi sa to hromadne, tak nakoniec polovica ludi odskocila. Dokonca som bol dohodnuty s jednym panom z fora s Nivou, ze sa unho zastavim cestou spat...a ten uz ani neodpisal