Kolesa a senzor tlaku
Moderátor: Moderátoři
Re: Kolesa a senzor tlaku
Jaaaj zas to iste dookola
Aky mas problem, klony stoja cez 100E a tieto 25E ked chce niekyo ušetriť....
A při jarním přezouvání zasegrafi2 píše:Jaaaj zas to iste dookola

Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Koupil jsem si TPMS senzory, u kterých prodejce avizoval kompatibilitu s Vestou. V žádném pneuservisu, ani v autorizovaném servisu v Bratislavě senzory nedokázali spárovat. Než experimentovat s dalšími (vyzouvat a znovu nazouvat gumy a vracet nefunkční senzory), vyřešil jsem problém s kontrolou tlaku na zimních pneu tímto způsobem: https://www.autio.cz/53762-system-kontr ... ikach.html (v eshopu Wish se dají zakoupit ještě levněji).
Tak po naprogramovani ako lada largus to nabehlo. Moja chyba mali sme nacitat senzory na originaloch, nemusel som si 2x prezuvat senzory.Dusan píše:By som sa stavil ze tu niekde este jedna tema o tmps je.
Dal som si naklonovat univerzalne snimace. Zvolili sme lada vesta supli tam cisla a nic. Kontrolka blika.
Dnes som dal nacitat letne kolesa a neslo to az pri zvoleni lada largus.
Tak ze najblizsie sa prekoduju kolesa na largusacke. A uvidi sa.
Napisem ci sa zadarilo.
- hipoforlakus
Ahojte nemate niekto skusenosti zo strojom FOXWELL T1000 na zapisovanie senzorov ? Mam letne aj zimne na zvlast kolesach tak by som si to chcel robit sam.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
Snad raz urobit, naklonujes kolesa do snimacou a hotovo.
Ak chces natukavat cisla do rj auta na sto staci lacny elm327
Ak chces natukavat cisla do rj auta na sto staci lacny elm327
Pokud nejdou naklonovat, tak je to třeba nadatlit do ŘJ, jak píše Dusan, stačí ELM a ddt4all, asi i ta Androidí verze (sám mám naklonováno, takže nevím)Dusan píše: Ak chces natukavat cisla do rj auta na sto staci lacny elm327
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze
)

- hipoforlakus
Nedari sa minrozbehat to ELM s ddt4all. Som amater a nechcem sa sam velmi v tom vrtat.
najradsej by som bol keby mi niekto ukazal ako s tym pracovat a ci mam vobec dobre elm.

Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
Zkus napsat místním kolegům - třeba takový Stano112 to určitě má a umí 

VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
)

To bude asi najlepšie až ti to niekto ukáže. Lebo ja mám tiež tri ELM.hipoforlakus píše:Nedari sa minrozbehat to ELM s ddt4all. Som amater a nechcem sa sam velmi v tom vrtat.najradsej by som bol keby mi niekto ukazal ako s tym pracovat a ci mam vobec dobre elm.

Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko
(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská
(06_2019 - )
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko

Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská

Ahoj, koupil j sem si Vestu SW Cross a svítí mi tam ta kontrolka tlaku pneu. Dá se to nějak deaktivovat? Co čtu to vlákno, tak se mi nechce řešit jaký senzor to je a po 5ti letech to řešit znovu.. Díkes za info
Ahoj,
vítej v hejnu. Odkud jsi ? Pokud si to vyplniš v profilu, tak je šance, že ti někdo místní pomůže. Stran trvanlivosti tak mám originály zatím bez problémů - na podzim to bude 7 let takže to asi tak horké nebude. Na zimních mám téměř stejně staré (o několik měsíců mladší) Allcary, které jsem nakódoval aby se tvářily jako stené číslo/ID jako originály. Do nastavení pro Renault Clio IV. generace a ev. překódování se umí lecjaký pneuservis. Nebo to v Praze umím já. Uživatel Cory pak občas zajíždí i do Čech. Začal bych ale tím, že bych u pumpy zkusil jestli ty pneumatiky nejsou fakt pod/pře huštěné a pak přes dlouhý stisk udělal "Set TP" - možná pomůže i tenhle banální začátek
vítej v hejnu. Odkud jsi ? Pokud si to vyplniš v profilu, tak je šance, že ti někdo místní pomůže. Stran trvanlivosti tak mám originály zatím bez problémů - na podzim to bude 7 let takže to asi tak horké nebude. Na zimních mám téměř stejně staré (o několik měsíců mladší) Allcary, které jsem nakódoval aby se tvářily jako stené číslo/ID jako originály. Do nastavení pro Renault Clio IV. generace a ev. překódování se umí lecjaký pneuservis. Nebo to v Praze umím já. Uživatel Cory pak občas zajíždí i do Čech. Začal bych ale tím, že bych u pumpy zkusil jestli ty pneumatiky nejsou fakt pod/pře huštěné a pak přes dlouhý stisk udělal "Set TP" - možná pomůže i tenhle banální začátek

)

Hlavne minum je tusim 2,2 alebo 2,1Bar. Takze fujaj viacej
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
2,2
L.
L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´