ups 420€ dosť. ale zaujímavéGeorgius píše:Fyzicky se jednalo o stejné rádio, na kterém vyměnili chladič za pořádný, aby se procesor lépe chladil a déle vydržel, aktualizovaný Android 9. Ale už ho neprodávají. Aktuální verze je tohle za 27 000 Rublů v základu a za 30 000 s lepším rozlišením, v ceně iPASS modul, který umí pomocné čáry zadní kamery při zatáčení (narozdíl od číňana), ten modul dřív prodávali zvlášť. Navíc je to 9 palců a ne 8. A na rozdíl od číňana funguje podpora (vyzkoušeno) + podpoříš vývoj dalších verzí a vylepšení (například současný projekt vyhřívaného volantu).
Win CE - Navigace se nepřipojí ke GPS (nelze otevřít COM port)
Moderátor: Moderátoři
Re: Win CE - Navigace se nepřipojí ke GPS (nelze otevřít COM
ale vezmi si, že je v tom reálně fungující roční záruka (přestal mi fungovat jeden čudlík na volantu a poslali nový can bus modul !) + SW a možná i HW support (ještě jsem nezačal řešit, ale nabízejí uprgrade té věci k připojení na CAN bus) i po skončení záruky. Mně ten příplatek přijde za tohle adekvátní. Ale samozřejmě záleží na vkusu a ekonomických možnostech každého ...
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze
)

určite to budem riešiť len ešte zohnať kto mi to namontuje.Georgius píše:ale vezmi si, že je v tom reálně fungující roční záruka (přestal mi fungovat jeden čudlík na volantu a poslali nový can bus modul !) + SW a možná i HW support (ještě jsem nezačal řešit, ale nabízejí uprgrade té věci k připojení na CAN bus) i po skončení záruky. Mně ten příplatek přijde za tohle adekvátní. Ale samozřejmě záleží na vkusu a ekonomických možnostech každého ...

Nejtěžší je opatrně odcvaknout plasty a nějak tam napěchovat kabely, zbytek zvládne chovanec pomocné školy 

VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
)

Demontaz nechaj na horuce letne dni, o cvoky namaz indulonou, ak by si tam za tyzden mal liest zase.
s létem bych souhlasil, ale indulonu bych teda do palubky nepatlal. Ono nejlepší je taková ta bakelitová špátle, já jsem si kdysi nechal "odšpátlovat" ve Šlapanicích
Ale jestli dotáhnu upgrade toho IPASSu, tak do toho budu muset lézt znova
, tak uvidím, jestli případně poprosím Nedbala, nebo koupím špátli ..

)

Ja som to montoval v decembri, stačí vykúriť auto a nič sa nezlomilo
A nemehlo ako ja plasty zlomí aj v lete 

Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
tak to sme už dvajaLiftback píše:A nemehlo ako ja plasty zlomí aj v lete